Positivt OBH-regnskab og forventninger om mere

Man har hos OBH-Gruppen arbejdet målrettet på at fokusere forretningen og professionalisere organisation og processer.
OBH-Gruppens hovedkontor i Odense.
OBH-Gruppens hovedkontor i Odense.

Et resultat efter skat på små 10 millioner kroner er tilfredsstillende for den landsdækkende rådgivende ingeniør. Det skriver virksomheden selv i en pressemeddelelse. For OBH-Gruppen handler det ikke om at være størst, men om at være den mest professionelle rådgiver inden for byggeriet.

– Vejen fra tanke til handling er kort. Det giver os mulighed for løbende at forbedre os, så vi kan leve op til vores egen værdigrundlag og målsætning om altid at gøre tingene endnu bedre, end vi gjorde i går, siger administrerende direktør for OBH-Gruppen Børge Danielsen.

Vi har arbejdet målrettet med implementering af forretningsplanen, ny organisationsform samt processer for både salg og produktion.

Direktør Carsten Gregersen OBH Rådgivende Ingeniører A/S

Hos datterselskabet OBH Rådgivende Ingeniører A/S er der også tilfredshed med årets resultat.

– Vi har arbejdet målrettet med implementering af forretningsplanen, ny organisationsform samt processer for både salg og produktion og det er derfor ekstra glædeligt, at vi samtidigt kan levere et solidt positivt resultat, siger direktør for OBH Rådgivende Ingeniør A/S, Carsten Gregersen.

Stor optimisme

Han ser også positivt på 2015, selvom udviklingen og branchekonjunkturerne stadigt lader noget tilbage at ønske.

– Vi er ikke der, hvor vi gerne vil være, men er i positiv proces og skal nu fortsætte udviklingen af vores forretning og kompetencer så vi løbende kan tilbyde kunderne præcis den rådgivning der skaber størst mulig værdi, slutter Carsten Gregersen.

I løbet af 2014 har OBH-Gruppen understreget sin position som landsdækkende rådgivende ingeniørfirma. Begge datterselskaber er i god udvikling. OBH Rådgivende Ingeniører har blandt andet bygget en ny skole i Guldborgsund, lavet en stor ombygning af metropolskolen i København og har netop færdiggjort en stor ombygning af biblioteket for Syddansk Universitet i Odense. I øjeblikket er man i gang med at bygge et nyt driftscenter til Århus Letbane.

Alle tre rapporter

OBH Ingeniørservice har også haft et sundt 2014 og fortsætter udviklingen i det igangværende år. Det sker blandt andet ved at lancere en helt ny mulighed at bestille huseftersyn på. OBH-Gruppen er de eneste i landet, som er autoriseret til at lave alle tre rapporter – energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport – med samme medarbejder. For at yde en større kundeservice og imødekomme kundernes travle hverdag, bliver det dermed muligt at kunne bestille disse tre rapporter online på alle tider af døgnet. Lanceringen af servicen sker i løbet af foråret.

Med blandt andet disse projekter i baghovedet ser ledelsen i OBH-Gruppen positivt på 2015.

– Med en forventning og en generel forbedring af samfundsøkonomien og et generationsskifte i ledelsen i god gænge, har vi positive forventninger til 2015, slutter Børge Danielsen.

Relateret indhold