Deadline for indstilling til Renover prisen

1. marts kl. 12 er absolut sidste mulighed for at indstille projekter til Renover prisen 2017, som uddeles til august.
Konstabelskolen vandt renoverprisen 2016. Bygningen er i dag ændret til 84 moderne ungdomsboliger. Foto: Melissa Ørnstrup for RENOVER prisen
Konstabelskolen vandt renoverprisen 2016. Bygningen er i dag ændret til 84 moderne ungdomsboliger. Foto: Melissa Ørnstrup for RENOVER prisen

Ved frokosttid tirsdag var foreløbig 96 projekter indstillet til Renover prisen, men det tal kan nå at stige frem til klokken 12 onsdag den 1. marts. Alle kan indstille projekter til Renover Prisen.

Indstil projekt her.

Umidelbart er 96 indstillinger et lidt lavt tal i forhold til de 179 indstillinger sidste år og 167 indstillinger i 2015. Til gengæld er der p.t. 63 indstillinger til Jubilæumsprisen, der er en særpris i 2017. Jubilæumsprisen gives til det bedste almene renoveringsprojekt, der er realiseret efter 2012. Tidligere indstillede projekter kan også indstilles igen til Jubilæumsprisen.

Et normeringsudvalg vil i løbetr af de kommende måneder vurdere samtlige indstillinger og nominere en håndfuld til Renover prisen. Nomineringerne offentliggøres medio juni, og herefter stemmer et valgkollegium bestående af et bredt udvalg af personer fra byggebranchen om, hvilket projekt, der skal vinde prisen. Vinderprojektet offentliggøres, og prisen uddeles ved en prisfest den 31. august 2017.

Se mere om Renover prisen her.

Se video om vinderprojektet fra Renover prisen 2016 – Konstabelskolen.

Relateret indhold