Stigefabrikken vil udvide med stilladser

Med over 1.400 varenumre har iværksættervirksomheden Stigefabrikken.dk landets største udvalg og vil bygge videre på succesen med stillads-segmentet.
Stigefabrikken har flere stilladser i sortimentet og vil fokusere mere på dette område i fremtiden.
Stigefabrikken har flere stilladser i sortimentet og vil fokusere mere på dette område i fremtiden.

En bred kreds af kunder – byggefirmaer, håndværkere, varehuse, supermarkeder, offentlige virksomheder og institutioner, samt private gør-det-selv folk – bruger i dag internettet, når de skal købe stiger.

På www.stigefabrikken.dk har de to iværksættere Lasse Simoni og Peter Christensen siden 2012 samlet landets største udvalg fra 15 kendte producenter, og nemheden ved at handle på nettet følges op af en lynhurtig levering. 80-90 procent af stigerne er fremme hos kunderne allerede næste dag, og det er én af årsagerne til virksomhedens succes.

Godkendte produkter

– Samtidig er der 100 procent tryghed med hensyn til kvalitet og sikkerhed, da alle medarbejdere holder sig opdateret på gældende regler i forhold til stigesikkerhed og -godkendelser. Alle produkter til erhvervsbrug leveres desuden efter Arbejdstilsynets forskrifter, dokumenteret med datablade, fortæller Lasse Simoni.

Producenterne sørger for, at de fire medarbejdere hos Stigefabrikken.dk har en dyb produktviden, så de kan rådgive kunderne og blandt andet forklare dem om de kvalitets- og prisforskelle, der er i det store sortiment. Samt hvilke lovkrav og lignende, der skal tages højde for.

Det er et tæt samarbejde, hvor medarbejderne uddannes og opdateres om alle produkter og den bedste brug af dem. Det gælder også de stilladser og arbejdsplatforme, der er i sortimentet, og som virksomheden vil fokusere mere på i fremtiden.

Fart på udviklingen

Silkeborg Stigefabrik var den første leverandør ved starten i 2012, og siden har netbutikken udviklet sig positivt. I 2013 kom man op på ni leverandører og lige knap 700 varenumre, og her i 2014 leverer 15 producenter til Stigefabrikken.dk, der har base i Roskilde.

– Omsætningen stiger støt, så alt peger i den rigtige retning. Kunderne vil gerne købe disse produkter på nettet, og vi er senest startet i Sverige, hvor vi hedder www.stegs.se, fortæller de 2 iværksættere, der også sælger arbejdstøj på www.arbea.dk med showroom på Københavnsvej i Roskilde.

Stilladser er efterspurgte

– Nu vil vi fortsætte udviklingen af Stigefabrikken.dk ved at satse mere på stilladser. Allerede nu har vi stilladser i alle mulige størrelser: Rullestilladser, foldestilladser, bukkestilladser, storstensstilladser og små hobbystilladser til privat gør-det-selv. Vi sælger også facadestilladser, som dog ikke markedsføres inde på hjemmesiden, fordi sådanne løsninger ofte kræver personlig kontakt.

– Der kommer hele tiden henvendelser, og vi ser et stort potentiale i den del af forretningen, spår Lasse Simoni og Peter Christensen.

Relateret indhold