Nye digitale værktøjer kommer travle tømrere til undsætning

Nu er det nemmere at finde de oplysninger og korrekt montere Velfacs vinduer og døre. En produktdatabase og montagevejledning er lanceret i mobilvenlige udgaver.
De nye digitale værktøjer fra Velfac er udviklet i dialog med tømrerne for at sikre, at de bidrager til at mindske kvalitetsproblemer og optimere arbejdstiden. Foto: Velfac.
De nye digitale værktøjer fra Velfac er udviklet i dialog med tømrerne for at sikre, at de bidrager til at mindske kvalitetsproblemer og optimere arbejdstiden. Foto: Velfac.

Velfac har gjort sin produktdatabase og montagevejledning frit tilgængelige i mobilvenligt online-format. Værktøjerne er designet med fokus på brugervenligheden og skal fremover sikre nem og hurtig adgang til al relevant information om vinduesproducentens løsninger – uanset om tømreren står på byggepladsen med mobilen eller tabletten i hånden eller sidder foran computeren hjemme på kontoret. Den nyeste information kan tilgås 24-7.

Sparer tid og besvær

– De er designet med fokus på brugervenligheden og optimeret til at blive anvendt på smartphones og tablets. Vi har tænkt meget på, at det skal være enkelt, og at man ikke behøver at tænke over, hvordan man skal anvende løsningerne – man gør det bare. Dermed bidrager de til at spare tid og gøre arbejdsdagen nemmere, fortæller salgschef hos Velfac Peer Bertelsen om baggrunden for de nye digitale værktøjer.

– Montagevejledningen er nem at slå op i, hvis tømreren for eksempel skal bruge et hurtigt overblik over indbygningsdetaljer ved specifikke vinduer og døre. Og med produktdatabasen går det hurtigt at finde tekniske detaljer som eksempelvis maksimalstørrelsen på en specifik dør- eller vinduesløsning, hvis tømreren står og skal rådgive en boligejer.

Udviklet i dialog med tømrerne

Der er tilføjet flere nye emner i forhold til den hidtidige version. Tilføjelserne omfatter en ny indbygningsmetode til Velfac 200 Energy vinduer, hvor fugeprofilet bruges til at trække fugeplanet frem. Der er også nyt om justering af topstyrede vinduer, hvor Velfac har gjort det nemmere at afmontere og justere rammen. Derudover er der nyt om opklodsning og montage af Velfac 200 Energy 2-fløjede terrassedøre.

– Vi justerer løbende montagevejledningen i takt med vores produktudvikling og feedback fra tømrerne. På den måde kan de være sikre på at få opdateret skridt-for-skridt vejledning, der effektivt guider dem igennem monteringsprocessen fra start til slut. Det mindsker ikke kun risikoen for kvalitetsproblemer, men gør det også nemmere at optimere arbejdstiden undervejs.

Desuden er databasen forsynet med et infocenter om generelle emner om vinduer og døre. Her finder man korte forklaringer på fagudtryk og energi-værdier, og man kan blive klogere på brandredningsåbninger og vinduets ‘CPR-nr.’

– Produktdatabasen giver tømreren et komplet informationsværktøj, så de vigtige oplysninger og dokumentationen altid er tilgængelige i seneste opdaterede udgave, runder Peer Bertelsen af.

Relateret indhold