Glasbalkon revnede i 412 meters højde

Familie fra Californien fik en glasbalkon til at revne på 103. sal i Chicago.
Fra willis Tower er der frit udsyn over Chicago - også når man kigger ned mellem fødderne. Foto: Colourbox.
Fra willis Tower er der frit udsyn over Chicago - også når man kigger ned mellem fødderne. Foto: Colourbox.

Det er ikke fordi, Alejandro Garibay, hans bror og to fætre er specielt overvægtige. Alligevel formåede de at få en glasplade på knap fire centimeters tykkelse til at revne, selv om den skulle kunne bære op til fem ton. Det lyder måske ikke så dramatisk – problemet var bare, at glaspladen fungerer som balkon på 103. sal – 412 meter over jorden – i Chicago. Det skriver Ekstrabladet på sin hjemmeside.

De har været en tur forbi NBC Chicago’s hjemmeside, hvor der ligger et interview med en meget chokeret Alejandro Garibay.

– Det var en vanvittig følelse og oplevelse, siger han til tv-stationen. Han var sammen med sine familiemedlemmer oppe i turistattraktionen Willis Tower – tidligere kendt som Sears Tower – hvor man fra øverste etage, kaldet Skydeck, kan gå ud på en glasbalkon. Da de fire mænd gik ud på selve glaspladen, hørte de en knasende lyd – og så var det ellers om at komme væk.

Balkonen åbnede tilbage i 2009, og siden har der været 1,3 millioner besøgende forbi hvert eneste år. Ifølge en talsmand for virksomheden bag attraktionen var de fire personer ikke i fare, men det er nok de færreste, der kan have is i maven, når underlaget flækker, og der er frit udsyn til et fald på 412 meter.

Relateret indhold