Duo-Fast bliver til Paslode

Duo-Fast-sømværktøjer og -tilbehør bliver nu en del af Paslode-brandet.
Duo-Fast-sømværktøjer og -tilbehør skifter navn til Paslode - og får fremover Paslodes velkendte orange/metalfarve. Pressefoto.
Duo-Fast-sømværktøjer og -tilbehør skifter navn til Paslode - og får fremover Paslodes velkendte orange/metalfarve. Pressefoto.

Med årsskiftet 2015/2016 udvides den orange/metalfarvede Paslode-produktfamilie af gas- og trykluftværktøjer med de tromlesømværktøjer og det tilbehør, der i dag bærer navnet Duo-Fast og er klædt i blåt. Det oplyser værktøjsproducenten ITW Byg, der både står bag Paslode og Duo-Fast, i en pressemeddelelse.

De oplyser, at navneskiftet skal skabe en forenklet adgang til skudværktøjerne, så hele håndværkerens behov for skudmontage i træ fremover kan dækkes via samme brand.

– Vi ønsker at gøre det enklere for håndværkere såvel som forhandlere at tilgå vores produkter. Det betyder, at man fra januar 2016 blot behøver at gå efter Paslode. Som kunde bliver det med andre ord langt lettere for dig at navigere rundt, forklarer produktchef Anders Olsen fra ITW Byg.

Kun farven er ændret

– Samtidig er det vigtigt at understrege, at vi udelukkende ændrer navnet og farverne. Du kan derfor stadig bruge dine Duo-Fast-værktøjer sammen med det nye sortiment af Paslode-tilbehør og -forbrugsvarer. Og omvendt kan du selvfølgelig fortsætte med at bruge din nuværende beholdning af Duo-Fast-tilbehør og -forbrugsvarer sammen med de nye Paslode-værktøjer, fortsætter han.

For at lette overgangen i forbindelse med udfasningen af Duo-Fast vil man på den nye orange/sorte Paslode-emballage kunne se et blå/hvidt klistermærke, der markerer, at produktet tidligere hed Duo-Fast. Derudover forbliver typebetegnelserne på de enkelte produkter præcis de samme, så man også fremover let og enkelt kan supplere op med de produkter, der er behov for.

Forudgående research

ITW Byg oplyser, at der forud for beslutningen om at indlemme Duo-Fast i Paslode er gået to års markedsresearch. Resultaterne viser klart, at ITW Bygs kunder og slutbrugere foretrækker at forholde sig til enkle, stærke brands i deres arbejde.

Og da Paslode samtidig er et veletableret brand inden for skudmontage og omfatter et bredt program af værktøjer og befæstelse til træarbejde, var beslutningen ikke svær, oplyser Anders Olsen.

– Langt størstedelen af kunderne i undersøgelsen var positivt stemt over for udvidelsen af Paslode til nu også at inkludere hele Duo-Fast-sortimentet af trykluftværktøjer, klammer, søm, dykkere m.v. Paslode bygger på kvalitet, pålidelighed, god service og innovative totalløsninger, og ved at kombinere Paslode med Duo-Fast sikrer vi nu, at traditionen med markedsledende nyskabelse fortsættes, slutter han af.

Relateret indhold