Betonspecialist får ny direktør

Nordjysk betonleverandør har fået en ny direktør, der har mange erfaringer med ledelse inden for bygge- og anlægssektoren.
Ambercon har leveret beton til et stort p-hus på Edvard Thomsens Vej i København. Foto fra virksomhedens hjemmeside.
Ambercon har leveret beton til et stort p-hus på Edvard Thomsens Vej i København. Foto fra virksomhedens hjemmeside.

Den 4. august tiltræder 39-årig Martin Bloch som ny administrerende direktør i Ambercon A/S, oplyser virksomheden på sin hjemmeside. Den nye direktør er uddannet civilingeniør og har HD i organisation og ledelse.

Han kommer fra en stilling som regionsdirektør i Unicon A/S, en del af Aalborg Portland-koncernen, hvor han har arbejdet siden 2008.

Martin Bloch har i det hele taget beskæftiget sig meget med ledelse inden for bygge- og anlægssektoren. Han har blandt andet haft sin daglige gang på byggepladserne, da han som projektleder i Skanska Danmark var med til at gennemføre opgaver inden for både renovering og nybyggeri.

I de efterfølgende jobs har hans fokus været rettet mod generel ledelse og virksomhedsudvikling. Martin Bloch har desuden været medlem af bestyrelsen for brancheforeningen Dansk Beton i 2012.

Om Ambercon

Ambercon leverer betonelementløsninger til det skandinaviske marked. Ambercons produktprogram omfatter blandt andet bjælker, facader, P-hussystemer, skakter, søjler, tagplader, trapper og vægge. Virksomheden har adresse i Støvring.

Relateret indhold