Tetriis-koncernen går ind i ejendomsdrift

Vært er navnet på en ny virksomhed, som skal skabe en mere nærværende drift af ejendomme og samtidig øge det direkte afkast på Tetriis' ejendomsinvesteringer.
Tetriis-koncernen består nu af ejendomsudvikleren Tetriis, totalentreprenøren Rasmus Friis og asset management-virksomheden Vært, som dækker hele værdikæden inden for det byggede miljø.
Tetriis-koncernen består nu af ejendomsudvikleren Tetriis, totalentreprenøren Rasmus Friis og asset management-virksomheden Vært, som dækker hele værdikæden inden for det byggede miljø.

– Vi mener, at der er et stort økonomisk potentiale i en skarp ejendomsdrift, og at der er masser af værdi at hente for både lejere og investorer. Særligt i den aktuelle markedssituation, hvor flere ejendomsinvestorer er pressede på afkast og forretningsplaner, forventer vi at kunne tilbyde en service som kan gøre en markant forskel, siger Tomas Jandorf.

Han er direktør og partner i ejendomskoncernen Tetriis, som netop har lanceret en ny drifts- og servicevirksomhed under navnet Vært.

En efterspurgt service

1. oktober overtog Vært driften af seks Agorahaver, som ejes af Nrep, og derudover har virksomheden indtil videre ansvar for 80 Kernehuse og yderligere en Agorahave. I alt 650 boliger under de to koncepter:

– Vært har fokus på at tilbyde en nærværende drift og samtidig øge det direkte afkast på ejendomsinvesteringer. Den bagvedliggende motor er en optimeret ejendomsdrift, som er baseret på kundecentrering, gennemtænkte processer og PropTech-løsninger. Det er en service, som vi forventer, at der vil være efterspørgsel på, siger Tomas Jandorf.

Viceværter og fællesskaber

Marianne Holst Pedersen er ansat som direktør for Vært.

Marianne Holst Pedersen. Artvaerk.
Marianne Holst Pedersen. Artvaerk.

Desuden har den nye virksomhed – til at løfte den daglige drift og stå til rådighed over for beboerne – sat et hold af erfarne viceværter, som er ansat på baggrund af deres sociale kompetencer og høje serviceniveau.

Herudover skal fællesskabsværter sørge for, at beboerne bliver godt modtaget, og at fællesskaberne, som både Agorahaverne og Kernehusene er bygget op omkring, trives. Formålet er at facilitere både samvær, foreningsdannelse og opstarten af en række aktivitetslaug i de mange boligfællesskaber.

Læs også: Tidl. topdirektør i MT Højgaard skifter til Nordstern

– Det er vigtigt for os at være til stede ude på ejendommene og møde beboerne i øjenhøjde. Det gælder både den gammeldags vicevært, der kan løse de problemer, som beboerne måtte opleve, ligesom vores værter vil facilitere de fællesskaber, som beboerne efterspørger, forklarer Marianne Holst Pedersen.

William Kanta, tidligere adm. direktør for det regionale ejendomsselskab, BoStad, som havde succes med et lignende forretningsben, har fungeret som sparringspartner og inspirator i forbindelse med etableringen af Vært.

Relateret indhold