Ejendomsudvikler vil vækste med nye profiler

Nye developere skal ruste Alfa Development til nye projektmuligheder.
Andreea Kaiser, ejer og Group CEO hos Alfa Development. Foto: Alfa Development.
Andreea Kaiser, ejer og Group CEO hos Alfa Development. Foto: Alfa Development.

Selvom høje renter betyder faldende investeringslyst og presser byggelånsrenten melder by- og ejendomsudvikleren Alfa Development klar til vækst.

Derfor har virksomheden med godt 30 medarbejdere og aktiviteter i Danmark og Sverige oprustet med to nye profiler inden for by- og ejendomsudvikling:

Hakan Tasdemir startede som projektudviklingsdirektør i december 2023 – han kommer fra en tilsvarende stilling hos FB Gruppen.

Læs også: Cowi vil have større diversitet i koncernledelsen – nedlægger COO-posten

Den 1. januar 2024 startede Oliver Lorentz Larsen som Senior Developer – han kommer senest fra en stilling som projektdeveloper hos Nordstern.

– Med flere aktuelle byudviklingsprojekter og et stærkt ønske om at tilbyde flere danskere og svenskere muligheden for at opleve vores boligkoncept, Living by Alfa, har vi behov for at styrke vores udviklerorganisation, siger Andreea Kaiser, ejer og Group CEO hos Alfa Development.

Læs også: Har vidt forskellige baggrunde – nu er alle fire trukket ind i ledelsen i JJW Arkitekter

Alfa Development forventer ved udgangen af 2024 at have lokalplaner godkendt for opførelse af godt 90.000 m2 byggeri, hvilket omfatter en stor andel af boliger til mellemindkomstsegmentet. Hertil kommer yderligere godt 60.000 m2 over de kommende år i Danmark, mens der sideløbende arbejdes på udviklingsprojekter i Stockholm og Skåneregionen.

Blandt de igangværende danske projekter er Rovsingsgadekvarteret i København, Valhøjkvarteret i Rødovre samt Mørkhøj Bygade i Søborg, mens udviklingsprojekt for Naturbydelen Marienlyst i Aarhus afventer lokalplanprocessen.

Relateret indhold