Under overskriften ‘Shaping the Future’ holder Byggesocietet og Realkredit Danmark lige efter nytår det traditionsrige netværksarrangement, Nytårskur 2018, som igen finder sted på Tivoli Hotel & Kongrescenter i København.
Årets emne skal tages alvorligt, for den teknologiske udvikling galoperer afsted, markedsvilkårene ændrer sig med en hidtil uset hastighed og kravet om løbende tilpasning, forandring og udvikling er i dag et vilkår for alle virksomheder.
– Vi er i en konservativ branche, hvor det kan være langsommeligt at implementere ny udvikling og teknologi. Men jeg både håber og tror, at branchen tager den løbende udvikling alvorligt. For ændringerne kommer – og det kommer til at gå stærk, lyder det fra Byggesocietetets landsformand, Tony Christrup.
Han tilføjer, at branchen dog efterhånden har lært at sætte pris på mange af de fordele, som innovationen bringer med med sig.
– I dag kan vi afholde skype-møder, selvom vi er placeret forskellige steder i landet eller verden. Og vi kan skrive i det samme dokument i skyen, selvom vi fysisk er placeret langt fra hinanden. Mange ting er lettere end tidligere, fordi vi husker at tage udviklingen til os. Og det skal vi blive ved med. Det er emnet på Nytårskuren 2018, siger landsformanden.
Hvad fremtiden bringer
Men hvad er de ledelsesmæssige konsekvenser af den stigende forandringshastighed og hvordan introducerer man forandring i en virksomhed uden at vide, hvad fremtiden bringer?
Få professor Costas Markides bud på, hvordan virksomheder skaber en kultur med plads til kontinuerlig innovation. Han er professor i strategi og iværksætteri ved London School of Economics. Han er ekspert i strategisk innovation af forretningsmodeller og diversificering. Costas Markides er gentagne gange kåret som en af verdens 50 mest indflydelsesrige business thinkers af Thinkers50, og han har en lang række spændende betragtninger, som de fleste vil kunne lære noget af.
På Nytårskuren kan man ligeledes får den økonomiske vejrudsigt for ejendoms- og byggebrnachen 2018, samt høre lidt om, hvad bygge- og ejendomsbranchen egne profiler ser som de største udfordringer.