Nrep køber 264 Herlev-boliger af Skanska

De to parter har netop indgået ’forward purchase’-aftale om byggeriet af boligprojektet på Hørkær Have.
Herlev er en kommune i vækst, og områdets popularitet blandt alt fra unge til familier og seniorer har længe været interessant for såvel Skanska som Nrep.

Nrep køber ejendommen Hørkær Have, når den står færdigopført til næste sommer.

Udviklingsinvestoren har nemlig indgået en forward purchase-aftale med Skanska, der erhvervede grunden i Herlev i 2017, hvorefter projektet blev sat i gang i januar 2023.

Om Hørkær Have

  • Bygherre: Skanska
  • Arkitekt: C. F. Møller Architects
  • Ingeniør: WSP
  • Totalentreprenør: HHM
  • Areal: 22.720 m2
  • Lejligheder 2-5 værelser: 264 stk.
  • Certificering: Præcertificeret DGNB Guld
  • Udlejning påbegyndes: Juni 2024

– Hørkær Have er en god tilføjelse til vores open-end-fond, Nrep Income+, dels fordi det er en moderne ejendom af høj kvalitet, både hvad angår detaljer, materialer og fællesfaciliteter, og dels fordi den supplerer fondens eksisterende ejendomsportefølje rigtig fint. Vi har stor interesse i boligejendomme, og det er denne investering et udtryk for, siger Investment Director, Anne Sofie Vett Raaschou, fra Nrep.

Læs også

Herlevs nye bydel tager form i en fart

Nrep Income+ har en samlet kapital på 13,8 mia. kroner. Siden stiftelsen i 2020 har fonden investeret i næsten 100 aktiver fordelt på 36 transaktioner.

Oplagt samarbejde

Hørkær Have er på 22.720 m2 og består af 264 lejligheder i op til 11 etager i en U-formet karré med et stort, centralt gårdrum med orangeri, fælleslokaler og grønne opholdsområder.

Lejlighederne, der bliver på to til fem værelser fra 58 til 137 m2, får enten altan eller terrasse, og der er parkeringsplads til alle lejligheder, hvoraf de 44 bliver med lademulighed for elbil:

Projektet er tegnet af C.F. Møller Architects, mens HHM er totalentreprenør på projektet.

Læs også

Omsætningen falder en lille milliard – men direktøren er tilfreds

– Skanska udvikler udlejningslejligheder til investorer, hvor vi fokuserer på gode beliggenheder, mere bæredygtige løsninger og fællesskabende aktiviteter. Vi har en stærk tro på mulighederne i Herlev, og det samme har Nrep. Derfor var det oplagt at søge et samarbejde, hvor Nrep overtager udlejningsaktiviteterne nu, og ejendommen, når den er opført, siger adm. direktør i Skanska, Peter Nymann-Jørgensen.

Hørkær Have vil stå færdigt i juni 2025, og udlejningen af lejlighederne begynder i juni i år.

Nrep er i handlen blevet rådgivet af Gorrissen Federspiel, PwC, Colliers og Vita.

Relateret indhold