Nordstern skal sikre flere hotelværelser til Vejles multihus

Ejendomsudvikleren og totalentreprenøren har indgået aftale om både at udvikle og gennemføre udvidelsen af hotelkapaciteten i Torvehallerne.
Multihuset, der fungerer som et centrum for byens kulturelle og gastronomiske liv, øger antallet af hotelværelser med 87.
Multihuset, der fungerer som et centrum for byens kulturelle og gastronomiske liv, øger antallet af hotelværelser med 87.

Om projektet:

  • – Bygherre: Select Development
  • – Totalentreprenør: Nordstern
  • – Arkitekt: Arkitema
  • – Ingeniør: Vita
  • – Byggestart: Oktober 2024
  • – Byggeslut: Januar 2026

Nordstern har indgået aftale med Ejendomsselskabet Select Development, der er ejet af Steen B. Jacobsen og Terje Thesbjerg, om en udvidelse af hotelkapaciteten i forlystelsesetablissementet Torvehallerne i Vejle.

Det 10.000 m2 store multihus består af tre restauranter, cocktailbar, konferencecenter, kulturhus, et fire-stjernet hotel og en lounge.

Læs også: Projektgrunden er i hus: Velkomn lægger an til første af mange boligprojekter

Hotelafsnittet rummer i dag 74 dobbeltværelser, men får med udvidelsen, der er tegnet af Arkitema og Vita, tilføjet yderligere 87 værelser.

– Vi ser dette projekt som en fantastisk mulighed for at styrke Torvehallernes position som en central destination i Vejle, siger Terje Thesbjerg.

– Vi ønsker med denne investering at gøre Torvehallerne til en endnu mere attraktiv destination for både konference-, forretningsgæster og turister, tilføjer han.

På samme side af bordet

Projektet omfatter nedrivningen af den nuværende parkeringskælder, som vil begynde i maj 2024, hvorefter selve byggeriet forventes igangsat i oktober samme år.

I forbindelse med byggeriet bliver der også opført en ny parkeringskælder.

Læs også: Aalborg får regionens første, tiltrængte bosted til selvskadende unge

Byggeriet opføres i et tillidsbaseret samarbejde mellem parterne, hvor økonomien føres i åben bog, fortæller Group CEO Torben Modvig:

– Vi er i Nordstern glade for alle vores samarbejdsrelationer, men projekter som dette, hvor vi sidder på samme side af bordet fra start til slut, er vi altid lidt ekstra glade for. Det betyder meget for projektets tilblivelse, at vi er sammen om både at udvikle og gennemføre projektet og derigennem sikre både den bedste kvalitet og totaløkonomi.

Den forventede aflevering af det nye hotel er sat til januar 2026.

Relateret indhold