Hotel i Carlsberg Byen skal være en oplevelse i sig selv

Carlsberg Byen og Brøchner Hotels har sat gang i ombygningen af Lagerkælder 3 og Maltmagasinet, som skal rumme det kommende Hotel Ottilia.
Bag de ikoniske guldskiver på Lagerkælder 3 åbner Brøchner Hotels op for Hotel Ottilia primo 2019. Pressefoto.
Bag de ikoniske guldskiver på Lagerkælder 3 åbner Brøchner Hotels op for Hotel Ottilia primo 2019. Pressefoto.

Januar 2019 åbner det første hotel i Carlsberg Byen – det kommende Hotel Ottilia.

Det er den fremadstormende danske hotelkæde Brøchner Hotels, der står bag hotellet, som fremover vil kunne give danske og internationale besøgende en unik hoteloplevelse.

– Vi driver anderledes hoteller med omtanke, hvor den unikke oplevelse er i centrum, og i vores øjne er Carlsberg Byen et af de mest unikke områder i København. Vi er meget bevidste om, at vi bliver en del af et stykke dansk historie, når vi rykker ind i Carlsberg Byen, og det har vi tænkt at bruge aktivt på en nyskabende måde i hotellets design, siger Karim Nielsen, administrerende direktør for Brøchner Hotels.

Nyt liv i industribygningerne

Hotellet er placeret i hjertet af Carlsberg Byen omgivet af historiske bygninger i et område, der vil emme af liv, når det står færdigt. Hotellet vil have adresse i to industribygninger – Maltmagasinet og den historiske og fredede Lagerkælder 3 med de ikoniske guldskiver på facaden, der alle bevares på det nye hotel.

– Brøchner har ved at fravælge det ordinære vist nye standarder for, hvordan hoteller kan tilbyde deres gæster unikke oplevelser, og jeg er meget begejstret for, at de har kunnet se de samme muligheder i disse smukke bygninger, som vi selv. Når Carlsberg Byen står færdig, vil 15 procent af bygningsmassen bestå af fredede og bevaringsværdige bygninger, og Hotel Ottilia er et enestående godt eksempel på, hvordan industribygninger kan finde anden brug, hvis kreativitet og vilje er til stede, siger Carlsberg Byens administrerende direktør, Jens Nyhus.

Hotel Ottilia, opkaldt efter brygger Carl Jacobsens kone, får blandt andet to barer, en restaurant med tagterrasse, der byder på udsigt udover København og faciliteter til 200 møde- og konferencegæster. Hoffmann er hovedentreprenør, Christoffer Harlang og Arkitema arkitekter, og Wissenberg ingeniører.

Relateret indhold