1927 Estate og Adsbøll bygger 144 lejligheder i Aarhus

Det er kun to uger siden, at 1927 Estate valgte Adsbøll som entreprenør til et projekt på 32.000 kvadratmeter i Vallensbæk. Og hvad der virker i hovedstaden, må også kunne fungere i Jylland, lyder meldingen.
Der bliver bygget tæt på den gamle Gasa-grund i Tilst nær Aarhus. Nu er 1927 Estate klar med et nyt projekt. Illustration: 1927 Estate.
Der bliver bygget tæt på den gamle Gasa-grund i Tilst nær Aarhus. Nu er 1927 Estate klar med et nyt projekt. Illustration: 1927 Estate.

Der er godt gang i byggerierne på den tidligere Gasa-grund i Tilst. Dagens Byggeri har tidligere beskrevet, hvordan Calum er i gang med at opføre rækkehuse i området, og nu træder også 1927 Estate ind på banen.

Denne gang drejer det sig om 144 lejligheder. Entreprenør på opgaven bliver Adsbøll, som 1927 Estate har gode erfaringer med.

– Vi ser frem til – i tæt samarbejde med Adsbøll – at opføre endnu en gennemtænkt ejendom i Blomsterhaven, hvor vi kan trække på vores erfaringer fra tidligere projekter i området, som vi har et rigtigt godt kendskab til, fortæller ejendomsudvikler hos 1927 Estate, Saracamilla Schriver.

Projektet udgør 7108 kvadratmeter og påbegyndes allerede i januar 2021. De første beboere forventes at flytte ind 11 måneder senere i december 2021.

– Vi glæder os over at have indgået endnu en aftale med 1927 Estate denne gang om byggeriet af Gasa C. De sidste måneder har vi i tæt og konstruktivt samarbejde med 1927 Estate og rådgiverteamet lagt sidste hånd på projekteringen, og nu er vi klar til at gå i jorden primo januar på de fire bygninger. Vi har delaflevering over dekommende 13 måneder i takt med byggeriets færdiggørelse, fortæller projektudviklingsdirektør i Adsbøll, Henrik Koch, og fortsætter:

– Gasa C bliver et spændende byggeri, hvor der er lagt mange tanker og overvejelser ind i arkitektur og materialevalg – herunder DGNB-certificering. Og vi glæder os nu til at gå i jorden.

Akademiingeniør Svend Poulsen A/S, KAARK og ARKPLAN er rådgivere på projektet.

Relateret indhold