Vender hjem til Nordelektro som ny adm. direktør

Jesper Christiansen har tidligere arbejdet tre år i Nordelektro i Aalborg. Nu vender han retur som adm. direktør med solid og relevant erfaring i rygsækken.
Nordelektros nye adm. direktør, Jesper Christiansen, er en erfaren leder med en både kommerciel og teknisk baggrund.
Nordelektros nye adm. direktør, Jesper Christiansen, er en erfaren leder med en både kommerciel og teknisk baggrund.

Med ansættelsen af Jesper Christiansen som ny adm. direktør har Nordelektro fundet afløseren for Thomas Bøll Mathiesen, som forlod virksomheden tidligere på efteråret efter kort tids ansættelse.

Dermed er banen kridtet op til, at virksomheden, der er specialist i Teknisk Facility Management, herunder elevatorer og bygningsautomatik, kan gå i gang med at indfri vækstambitionerne og udvikle forretningen kommercielt med afsæt i virksomhedens Teknisk Facility Management-koncept.

Medejer Michael Saxtoft siger:

– Det er selvfølgelig ikke optimalt for os at skifte direktør to gange på så kort tid. Men når det er sagt, så glæder vi os over, at det nu er lykkedes os at få Jesper Christiansen med på holdet. Han er en stærk teknisk og kommerciel profil og har igennem sin karriere vist, at han har evnerne til at udvikle en forretning.

Er stærkt kommercielt drevet

Jesper Christiansen var blandt topkandidaterne sidst stillingen var ledig, men her var timingen ikke rigtig for den nu snart forhenværende direktør for Teknisk Service i ISS Denmark.

Han har mere end 20 års ledererfaring inden for det tekniske område, herunder en længere årrække med egen installationsvirksomhed, som på 7 år voksede til 45 medarbejdere, inden den blev solgt i 2010.

– Jeg har de seneste år arbejdet indgående med Teknisk Facility Management hos ISS og ser et stort vækstpotentiale for Nordelektro ind i det marked. Jeg er stærkt kommercielt drevet og kommer med nogle kompetencer inden for forretningsudvikling, der kan være med til at løfte virksomheden til det næste niveau, siger Jesper Christiansen, der i perioden 2000-2003 arbejdede som projektleder i virksomheden. Siden har han fulgt virksomheden, der har afdelinger i Aalborg og Frederikshavn, fra sidelinjen.

– De seneste år er der sket en omfattende digitalisering af hele organisationen, og det giver et rigtig godt afsæt for fremtidig vækst, siger Jesper Christiansen, der tiltræder pr. 1. januar 2023.

Relateret indhold