Turner vokser på det danske marked

Skotske Turner Access er kommet ind på det danske marked i kraft af hurtig og præcis levering kombineret med en stærk og personlig service.
Medarbejdere fra Helge Frandsen A/S var på besøg hos Turner Access i Skotland før de købte et større parti stilladsmateriale. Pressefoto.
Medarbejdere fra Helge Frandsen A/S var på besøg hos Turner Access i Skotland før de købte et større parti stilladsmateriale. Pressefoto.

De mange elektroniske redskaber afløser ikke den god gedigne salgsindsats.

Det mener i hvert fald Turner Access’ danske chef, Michael Lorenzen.

Direktør og medindehaver af Stilladskompagniet, Gert Daar, bekræfter, at for dem er service en vigtig faktor, når de placerer deres ordrer.

– Turner Access er hurtige, og når vi ringer til Michael Lorensen med et eller andet problem, så er han altid klar til at være med til at finde en løsning. Der er fuldt skrald på i byggeriet i øjeblikket, så hurtig leverance er vigtigt, og der er Turner rigtig godt med, efter at de har fået lager i Danmark, siger Gert Daar.

Ingen leveringsproblemer

– Vi er blevet rigtig godt modtaget af kunderne i Danmark. Det betyder meget for kunderne, at vi besøger dem og kender deres udfordringer, og de kender vores muligheder for at hjælpe dem. Vi oplever, at der generelt i byggebranchen er rigtig travlt, og heldigvis har vi ikke problemer med at levere. Generelt tror jeg, at problemet er at skaffe dygtige stilladsmontører i øjeblikket, men det kan vi desværre ikke rigtig klare, siger Michael Lorensen.

Afdelingschef Mikael Fejrskov, Helge Frandsen A/S, siger lige ud, at årsagen til, at Helge Frandsen A/S for nylig har indkøbt større mængder af Octo-stillads, var, at Turner Access er de bedste leverandører på markedet i øjeblikket.

– Der gælder både materiel og service. Materiellet passer sammen med det +8, vi i forvejen arbejder med, og deres service er i top.

Planlægning ikke altid i højsæde

– Det betyder meget for os, at de overholder aftaler og leverer præcist. Det er ikke altid, at planlægningen i byggebranchen er så god, så vi får ofte meget sen besked, når vores kunder skal i gang på en byggeplads, og så er det godt at have en leverandør, der kan bakke os op, når det gælder, siger Mikael Fejrskov.

Turner Access er en del af Turner Group, som er en privatejet koncern fra 1912 med 2.400 medarbejdere og en omsætning over 2,5 milliarder kroner om året.

Turner Access er i Skotland både stilladsleverandør og stilladsfirma med egne montører, og firmaet har sin egen afdeling med ingeniører og beregnere, som også står til rådighed for de danske kunder. I Danmark er Turner Access alene leverandør af Octo stilladssystemet, og samarbejder med såvel stilladsfirmaer som udlejningsfirmaer. Turner Access har i dag danske Knud Højland Pedersen som administrerende direktør.

Relateret indhold