Styring til gadebelysning vinder vækstfinale

Amplex er kåret som virksomheden med det største vækstpotentiale indenfor Energieffektive Teknologier. Det skete ved Next Step Challenges store finale-event i Esbjerg forleden.
Det var et begejstret og taknemmeligt team fra den århusianske virksomhed Amplex, der blev hyldet til finalen i Scale-Up Denmark powered by Next Step Challenge.
Det var et begejstret og taknemmeligt team fra den århusianske virksomhed Amplex, der blev hyldet til finalen i Scale-Up Denmark powered by Next Step Challenge.

Det var et begejstret og taknemmeligt team fra den århusianske virksomhed Amplex, der sammen med vinder-virksomhederne fra de to øvrige brancher, blev hyldet til finalen i Scale-Up Denmark powered by Next Step Challenge i Musikhuset Esbjerg, onsdag eftermiddag.

I alt var tre brancher ud af de 12 danske styrkepositioner på podiet og vinderen i centeret for Energieffektive Teknologier blev Amplex, der med base i FNs verdensmål nr. 7 omkring bæredygtig energi, understøtter en miljøvenlig tilgang til processoptimeringer og energibesparelser.

Elite-udviklingsprogram booster væksten

De 24 finalister er udvalgt blandt mere end 1000 små og mellemstore virksomheder, der i år har været screenet til deltagelse i programmet. Next Step Challenges administrerende direktør Lisbeth Valther var den første til at lykønske teamet bag Amplex:

– Jeg vil gerne sige et stort tillykke til vinderen – sejren er en kæmpe anerkendelse, der profilerer virksomheden stærkt overfor både potentielle investorer, kunder og samarbejdspartnere. Det er samtidig en virkelig stor glæde for mig at se, hvor meget Next Step Challenges forretningsudviklingsprogram har øget væksten og vækstforventningerne i både vindervirksomheden og blandt de øvrige finalister. Nu ser vi frem til at skabe nye, stærke højvækstvirksomheder i Danmark med vores eliteprogram i det kommende år, sagde hun.

270.000 lamper i Mellemøsten

Amplex, der er placeret i Aarhus med otte medarbejdere, er verdensledende inden for løsninger til styring af gadebelysning, og de leverer energibesparende løsninger til lavspændingsledninger, intelligente målere og intelligent energiledelse.

Deres løsning har en global tilstedeværelse, og virksomheden har mange års erfaring med planlægning og implementering af deres løsninger. Amplex lader forsyningsvirksomheder og distributionsselskaber overvåge, styre og kontrollere energi og andre ressourcer, hvilket minimerer forbruget og eliminerer tab.

Gennem virksomhedens levetid har Amplex formået at styre over halvdelen af al gadebelysning i Danmark, en stor del af Sverige og lavet installationer i mere en 22 forskellige lande verden over. Umiddelbart ligger deres største force i Mellemøsten, hvor deres igangværende projekt styrer omkring 270.000 lamper på daglig basis. Dermed gør det vores byer både mere bæredygtige, men også sikrere at opholde sig i om natten.

Relateret indhold