Stor opbakning til CTS-konference

Fire måneder før konferencen er opbakning større end forventet. Det endelige program er nu på plads.
CTS-anlægget sikrer, at alle bygningens livsvigtige funktioner fungerer efter hensigten. Foto: Colourbox.
CTS-anlægget sikrer, at alle bygningens livsvigtige funktioner fungerer efter hensigten. Foto: Colourbox.

Talerne på konferencen

  • – Aarhus Universitet: Steffen Petersen, Civilingeniør, ph.d.
  • – Alectia: Henrik Schledermann, Chefrådgiver
  • – Bascon: Poul Erik Kusk, Projektchef
  • – Bygningsstyrelsen: Thomas Rysgaard Jacobsen, Projektleder
  • – Dominia: Zeynel Palamutcu, Bæredygtigheds- & Commissioningleder
  • – Henning Larsen Architects: Martin Vraa Nielsen, ph.d., International Consultant
  • – Schneider Electric: Peter Giliamsen, Key Account Manager
  • – Silkeborg Kommune: Lars Thygesen, Ingeniør & Faglig leder, Energi & Teknik
  • – Sweco: Ole Teisen, Chefkonsulent, Planning & Design, Building Commissioning

Trend Control Systems har netop offentliggjort programmet for årets store event inden for CTS- og bygningsautomatik, CTS-Konferencen 2016. Den har i år temaet ‘Fra idé til dokumenteret succes’ og afholdes 4. oktober i Aarhus og 6. oktober i København.

CTS-Konferencen blev afholdt for første gang i 2014 og havde over 400 deltagere, men i år er det første gang, at arkitekter og forskningsinstitutioner også er at finde blandt talerne.

– Vi er oprigtigt stolte over, at både arkitektfirmaerne og forskningsinstitutionerne har vist så stor interesse omkring konferencen, dens tema og indhold, som tilfældet er. Det beviser nemlig, at CTS- og bygningsautomatik for alvor er ved at blive accepteret som en afgørende parameter, når der skal udvikles moderne, energibesparende bygninger, som optimerer indeklimaet og dermed maksimerer de daglige brugeres oplevelser, siger Michael Rosleff, Nordic Region Sales Director, Trend Control Systems.

Bygningens hjerte

CTS-anlægget er bygningens ‘hjertefunktion’. Hvis CTS-anlægget ikke fungerer ordentligt, fungerer bygningen heller ikke ordentligt.

For det er CTS-anlægget, der styrer og skaber sammenhæng mellem de bygningstekniske anlæg. Og det er CTS-anlægget, der sikrer, at alle bygningens livsvigtige funktioner fungerer. Anlæggene bygger en vigtig bro imellem bygningens passive komponenter, som for eksempel væg- og tagkonstruktioner, isolering og lavenergivinduer, og bygningens aktive komponenter, som f.eks. ventilation og varme. CTS-anlæggene sikrer, at forbrug og udnyttelse kan optimeres til bygningsdesign og -konstruktion, klimaskærm samt nok så vigtigt anvendelsesmønstre og brugerprofiler. Og uden velfungerende CTS-anlæg kan vi ikke nå de overordnede klimamål, som bl.a. den danske regering har vedtaget. Så lad os få CTS-anlæggene til at fungere. For bygningernes, brugernes og samfundets skyld.

– Uanset om vi er bygherre, arkitekt, rådgiver, entreprenør eller producent, har vi alle en vigtig rolle at spille, når det gælder at sikre, at bygningernes hjertefunktion altid er i top. Vi besidder alle en vigtig viden, når vi skal ‘Fra idé til dokumenteret succes’. Derfor er samarbejde, videndeling og networking vigtig. Derfor er CTS-Konferencen 2016 vigtig, siger Michael Rosleff.

Mere om konferencen her.

Relateret indhold