Nyt samarbejde strækker sig mod himlen

BMS og Stark Udlejning har indgået et samarbejde, så kunderne kan komme op i 103 meters højde med lastvognslifte.
De store lifte rækker 103 meter mod skyerne. Foto: Stark.
De store lifte rækker 103 meter mod skyerne. Foto: Stark.

Kran- og liftvirksomheden BMS og byggecenterkæden Stark indgår nyt samarbejde om udlejning af store lastvognslifte. BMS vil levere de helt store lastvognslifte, der kan nå op til 103 meters højde. Udlejningen sker på timebasis og er inklusiv en kranfører.

– Vi har forskellige lifte i vores udlejning, og nu får vi så de helt store lifte i toppen af programmet, mens BMS får adgang til flere kunder og et større marked. Det er perfekt for begge parter og ikke mindst en meget fleksibel og tilgængelig løsning for vores kunder, siger chef for Stark Udlejning Henrik Hjorth Osbæck.

Også BMS har høje forventninger til samarbejdet.

– Vi har branchens største flåde af lastvognslifte, og dem vil vi naturligvis gerne have ud at arbejde hos kunderne. At vi indgår den her aftale med netop Stark er ingen tilfældighed. Begge virksomheder har et stærkt brand i byggebranchen, så vi betragter det her som starten på et stærkt partnerskab, siger direktør i BMS Jens Enggaard.

Med aftalen kan kunderne hos byggematerialekæden vælge mellem mere end 40 lastvognslifte, hvoraf de største er på 90 – 103 meter.

Relateret indhold