Nyt domicil boltrer sig på 9.300 kvm i Grønttorvet

Ejendomsforvalteren DEAS rykker til Grønttorvet i Valby, hvor nyopførte kontorfaciliteter fremover skal danne base for virksomhedens nye domicil.
DEAS flytter til nyt domicil i Grønttorvet. Foto: DEAS.
DEAS flytter til nyt domicil i Grønttorvet. Foto: DEAS.

Grønttorvet i Valby har siden 2016 været genstand for et omfattende udviklingsarbejde.

Med FB Gruppen og PKA i spidsen for projektet er det gamle engros-område med tiden omdannet til en helt ny bydel med over 3.000 nye boliger.

Læs også: Fejrer sit sidste rejsegilde på Grønttorvet

Området råder også over nye daginstitutioner, butikker, fælleslokaler og kontorer, og nu vil sidstnævnte således også danne base for et nyt ejendomsdomicil.

Visualisering af bygningens stueetage. Foto: DEAS.
Visualisering af bygningens stueetage. Foto: DEAS.

Ejendomsforvalteren og rådgiveren DEAS flytter nemlig ind i en helt ny kontorbygning, der er udviklet og opført af NREP, og det sker for at være på forkant med branchens udvikling:

– Vores nye domicil viser mulighederne for moderne ejendomme og kontormiljøer. Vi arbejder hver dag på at optimere og udvikle ejendomme på vegne af vores investorer, og derfor er det helt essentielt, at DEAS’ egne rammer byder på moderne ejendomsløsninger og teknologi, siger Rikke Lykke, adm. direktør i DEAS.

Inspiration for alle

De nye rammer skal ikke kun fungere som inspiration for diverse investorer. Flytningen skal også være med til at forbedre arbejdsvilkårene for virksomhedens ansatte, og i den forstand vil bygningen ifølge Mie Møller, Lead Architect i DEAS, være med til at skabe merværdi:

– Vi får nu helt nye rammer, hvor vi kan understøtte og præsentere fremtidens DEAS og arbejdskultur. Vores ambition er at skabe et arbejdsmiljø, der skal inspirere vores medarbejdere og besøgende til at udvikle og innovere morgendagens ejendomsløsninger, siger hun.

En hybrid arbejdsplads

Stedets arkitektur er præget af et råt udtryk, og bygningen er udstyret med store vinduespartier, der skal sikre kontorlandskaberne et naturligt lysindfald, fortæller hun.

Indretningen byder blandt andet på åbne kontorfællesskaber. Foto: DEAS.
Indretningen byder blandt andet på åbne kontorfællesskaber. Foto: DEAS.

Indretningen af kontorerne får også til formål at fremme samarbejdet og fællesskabsfølelsen blandt kollegaerne, når arbejdsdagen fremover afvikles fra det nye domicil.

Der etableres derudover stillerum, hvor der også skal være plads til fokus og fordybelse for de mange ansatte.

Et naturligt lysindfald præger også kontormiljøet. Foto: DEAS.
Et naturligt lysindfald præger også kontormiljøet. Foto: DEAS.

– I indretningen omfavner vi den hybride arbejdsplads, hvor vi etablerer varierende zoner på kontorerne, der skal kunne bruges forskelligt alt afhængig af arbejdsdagen. Vi fokuserer også på at udnytte kvadratmeterne på fællesarealerne, der skal kunne aktiveres og bruges hele dagen. Vores bistro skal f.eks. ikke bare være et sted at spise, men indbyde til ophold i løbet af hele arbejdsdagen, siger Mie Møller, Lead Architect i DEAS.

Bygningen tilbyder også flere fællesområder for de ansatte. Foto: DEAS.
Bygningen tilbyder også flere fællesområder for de ansatte. Foto: DEAS.

Kontorejendommen består af 9.300 kvm, og her lejer DEAS sig ind i hele bygningen. Virksomheden indretter egne kontorer på 2. og 3. sal, hvorimod 1. sal og dele af stueetagen forbeholdes fremlejning til eksterne aktører.

Indflytningen forventes at finde sted september 2024.

Relateret indhold