Ny økonomidirektør til Holbøll

Annette Schneider er tiltrådt i en ny stilling som økonomidirektør hos den sydsjællandske entreprenørvirksomhed.
Den nye økonomidirektør, Annette Schneider.
Den nye økonomidirektør, Annette Schneider.

Fra i dag er Annette Schneider ny økonomidirektør i Holbøll, og samtidig bliver hun en del af direktionen, som også består af adm. direktør Carl-Ole Holbøll, teknisk direktør Hans-Henrik Olsen og direktør for forretningsudvikling, Martin Juhl.

Læs også: Holbøll løfter bundlinjen trods lavere omsætning

I sin nye rolle som økonomidirektør vil en af Annette Schneider primære opgaver være at sikre en sund og bæredygtig økonomi ved bl.a. at understøtte produktionen og danne de rette beslutningsgrundlag baseret på data, fortæller Carl-Ole Holbøll:

– Sammen med Annette og resten af direktionen, ser jeg frem til at udleve de ambitioner, vi har sat for Holbøll. I den forbindelse vil hendes erfaring med digitalisering og særprægede drive for udvikling være af stor værdi for Holbøll.

Direktionen i Holbøll.
Direktionen i Holbøll.

Imponerende resultater

Den nye økonomidirektør kommer med strategisk og finansiel ledelseserfaring fra flere stillinger, hvor hun bl.a. har været med til at bygge afdelinger op med fokus på digitalisering, finansiel rapportering og procesoptimering samt udvikling af analytiske- og rapporteringsværktøjer.

Hun er civiløkonom fra CBS og har en HD i økonomistyring og procesledelse og har opnået erfaring fra lignende stillinger inden for ledelse, finans og regnskab.

– Jeg er spændt på at blive en del af Holbøll og en ledelse, der har formået at skabe imponerende resultater gennem mange år. Det glæder mig, at der i Holbøll er fokus på samarbejde, sparring og ordentlighed. Og der findes et oprigtigt ønske om udvikling og vækst. Jeg ser meget frem til at bidrage til dette sammen med mine nye kolleger, siger Annette Schneider.

Relateret indhold