NREP køber tre kontorbygninger og fortsætter jagten

NREP har foretaget sin hidtil største investering inden for kontorejendomme og overtager tre centralt beliggende ejendomme i Storkøbenhavn fra Niam.
NREP, med direktør Claus Mathisen  i spidsen, har erhvervet sig nye kontorbygninger i Storkøbenhavn. Pressefoto: NREP.
NREP, med direktør Claus Mathisen i spidsen, har erhvervet sig nye kontorbygninger i Storkøbenhavn. Pressefoto: NREP.

De tre ejendomme

  • Vandtårnsvej 83A, 2860 SøborgAreal: 16.683 m2Opført: 2009
  • Nybrovej 116, 2800 Kgs. LyngbyAreal: 9.740 m2Opført: 1994 (renoveret 2013)
  • Telefonvej 8D, 2860 SøborgAreal: 6.204 m2Opført: 1949 (renoveret 2013)

NREP føjede mandag tre kontorbygninger på i alt 32.627 kvadratmeter til sin nye portefølje af kontorejendomme. Det nordiske ejendomsselskab lancerede kort før årsskiftet kontorer som nyt strategisk satsningsområde, og de tre kontorejendomme, der ligger i Søborg og Kgs. Lyngby, er NREPs hidtil største investering inden for kontorejendomme og et godt udtryk for, hvad selskabet er på udkig efter, siger chefen for danske kontorinvesteringer, Anders Østergaard Hansen.

– Vi ser et stort potentiale i at opkøbe velbeliggende, moderne kontorejendomme, hvad enten det er eksisterende ejendomme, nybyggerier eller ejendomme, som måske står foran en større eller mindre renovering, siger han.

De tre ejendomme bliver en del af selskabets nye kontorbrand Woods, som i forvejen består af det nyopførte Augusthus i Ørestad, der åbner som brandets flagskib til marts for de første lejere, samt Titanhus, som er ved at blive renoveret og forventes at være færdig i første del af 2022.

Relateret indhold