Mange kan energieffektivisere bedre

Danske virksomheder er allerede blandt de mest energieffektive i verden, hvilket forbedrer konkurrenceevnen. Dog er det stadig muligt at energieffektivisere bedre og udvide det økonomiske potentiale.
Scanenergi Solutions inviterer i samarbejde med virksomhedsnetværket Green Network til 'Temadag om energieffektivisering'. Foto: Colourbox.
Scanenergi Solutions inviterer i samarbejde med virksomhedsnetværket Green Network til 'Temadag om energieffektivisering'. Foto: Colourbox.

Energistyrelsen har på baggrund af flere undersøgelser påpeget, at mange danske virksomheder er godt på vej med energibesparelser. Således har tre ud af fire virksomheder foretaget energisparende aktiviteter inden for de seneste fem år.

De energitunge virksomheder skal dog forsat forbedre deres konkurrenceevne, mener Energi-, Forsynings- og Klimaminister Lars Christian Lilleholt

Elektrificering er vejen. Det er der slet ikke nogen tvivl om. Så handler det bare om at få noget strøm, der er så grønt, som muligt.

Lars Christian Lilleholt Energi-, Forsynings- og Klimaminister

– Elektrificering er vejen. Det er der slet ikke nogen tvivl om. Så handler det bare om at få noget strøm, der er så grønt, som muligt, siger han til Børsen.

Temadag om energieffektivisering

Scanenergi Solutions inviterer i samarbejde med virksomhedsnetværket Green Network til ‘Temadag om energieffektivisering’. Dagen vil dreje sig om, at mange virksomheder med fordel kan energieffektivere mere og bedre, hvor andre slet ikke har opdaget det økonomiske potentiale.

– Har man et ønske om international eksponering af sin virksomheds grønne resultater, er temadagen ligeledes en oplagt mulighed for at få inspiration og input til hvordan, skriver Green Network.

Yderligere gives et overblik over Danmarks nationale handlingsplaner på området, og hvilke tilskudsordninger, der findes. Temadagen afholdes i Green Tech Center Vejle den 30. september.

Tilmelding her.

Relateret indhold