Internationalt energifirma indtager Nordhavnen

CIP, der har en vision om at bidrage til den grønne omstilling både i Danmark og globalt, flytter ind i PFA's nye kontorhus 'Spidsen', når det står færdig i 2023.
I 2023 rykker CIP ind i 'Spidsen', og det sker for at samle flere virksomheder deres netværk.
I 2023 rykker CIP ind i 'Spidsen', og det sker for at samle flere virksomheder deres netværk.

Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) har netop underskrevet en lejeaftale om PFA’s nye kontorhus ‘Spidsen’ i Nordhavn og flytter i 2023 ind sammen med advokatvirksomheden Bech-Bruun.

Copenhagen Infrastructure Partners blev etableret i 2012 og er i dag en førende infrastrukturvirksomhed inden for vedvarende energi med mere end 200 medarbejdere og kontorer i København, New York, London, Hamborg, Utrecht and Tokyo.

– I CIP er vi bevidste om vores danske rødder og placering som samlingspunkt for en række dygtige virksomheder med fokus på vedvarende energi. Vores vision er at bidrage til den grønne omstilling både i Danmark og globalt. Vi har indgået den nye lejeaftale for at kunne vokse også i København og samle flere virksomheder i vores netværk i og omkring vores nye kontor og yderligere styrke samarbejdet, udtaler Stig Pastwa på vegne af CIP.

Udsolgt to år før indflytning

Kontorhuset, der er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Cobe, er færdigbygget i 2023 og klar til at åbne dørene for medarbejderne fra Danmarks ledende energiinfrastrukturvirksomhed, Copenhagen Infratructure Partner.

Det gør de samtidig med advokatvirksomheden Bech-Bruun, som allerede i 2019 underskrev en lejeaftale med PFA.

– Det er ret unikt, at vi kan melde næsten udsolgt to år før indflytning på et projekt på mere end 55.000 m2. Ud over Spidsen har vi i PFA også bygget et andet kontorhus og 115 lejligheder på Nordø, og her har vi blot 4.000 m2 kontorer og ca. 50 lejligheder tilbage. Det er gået over alt forventning, siger Mikael Fogemann, chef for Danske Ejendomme i PFA.

Kontorhuset Spidsen kan rumme op mod 1000 medarbejdere og ligger for enden af Nordø i Københavns Nordhavn, og der har fra PFA’s side været fokus på kvalitet, bæredygtighed, service og faciliteter til ejendommens lejere.

Relateret indhold