HSHansen ser stort potentiale i offentlige byggerier i Norge

HSHansen udvider nu forretningen til Norge for at være tæt på store offentlige byggerier, som facade- og lukningsentreprenøren ser store muligheder i.
HSHansen udvider nu forretningen til Norge. Facaden på billedet er dog ikke en af HSHansens. Foto: Colourbox.
HSHansen udvider nu forretningen til Norge. Facaden på billedet er dog ikke en af HSHansens. Foto: Colourbox.

HSHansen har pr. 1. maj 2016 åbnet salgskontor i Oslo. Facade- og lukningsentreprenøren har brugt det seneste års tid på at undersøge potentialet i det norske marked, og har altså nu valgt at lade indgå som en del af virksomhedens vækststrategi.

– HSHansen ser et stort potentiale i det norske marked, hvor vi sammen med bygherrer, entreprenører, rådgivere og øvrige interessenter kan bringe vores kompetencer i spil. I samarbejde med dem kan vi sammen skabe nogle flotte projekter af høj kvalitet og med en god totaløkonomi. Vi har etableret os fysisk i Oslo-området, da vi mener, at vi skal være tæt på markedet for at få succes. Grunden, til at vi har valgt at gå ind på det norske marked i 2016, er, at vi ser et stort potentiale netop nu i offentlige byggerier som sygehuse og universiteter samt erhvervsdomiciler.

Ro på bagsmækken

Vi kan her bruge den brede erfaring, vi har fra alle de facade- og lukningsentrepriser, vi har udført med stor succes, siger salgs- og marketingschef hos HSHansen, Jesper Madsen, og fortsætter: Herudover har vi en sund virksomhed med en stor ordrebeholdning, som gør, at der er ro på bagsmækken, hvilket er vigtigt, når der skal startes op på et nyt marked.

HSHansen har ansat en ny sælger mange års erfaring fra facadebranchen til servicering af det norske marked. Han bakkes desuden op af den erfaring og knowhow, som HSHansen har akkumuleret i Danmark.

– Vi har med åbningen af vores kontor skabt gode forudsætninger for succes i Norge. Vores nye mand er til rådighed for bygherrer, arkitekter, entreprenører og øvrige samarbejdspartnere, som bare skal henvende sig for at få sparring og dialog om netop deres projekt. Vi kan alt in-house, og så er vi lokalt tilgængelige for norske projekter, siger Jesper Madsen.

HSHansen omsætter for 800 millioner kroner og beskæftiger 450 medarbejdere. Virksomheden har blandt andet medvirket på opførelsen af Royal Arena, DNU i Århus og Nyt Hospital Herlev.

Relateret indhold