Herlev-entreprenør opfører hal til 60 millioner

B. Nygaard Sørensen har vundet entreprisen på genopførelse af Vig Hallen til 60 millioner kroner.
Genopførelsen af Vig Hallen er et projekt til 60 millioner kroner. Illustration: White Arkitekter.
Genopførelsen af Vig Hallen er et projekt til 60 millioner kroner. Illustration: White Arkitekter.

Vig Hallen

  • Bygherre: Odsherred Kommune
  • Arkitekt: White arkitekter A/S
  • Ingeniør: Lyngkilde Rådgivende Ingeniører

I august 2012 nedbrændte Hallerne i Vig Nordvestsjælland, og nu påbegyndes opførelsen af et nyt halanlæg. B. Nygaard Sørensen med base i Herlev har vundet hovedentreprisen på genopførelse af Vig Hallen, der er et projekt til 60 millioner kroner. Der er første spadestik på byggeriet den 20. maj.

– Vi glæder os meget til første spadestik og til at få taget hul på byggeriet af en god og tidssvarende hal med både springgrav og motionscenter, og som forhåbentlig kan leve op til alles drømme og forventninger, siger formand for Byggeudvalget og for Kultur- og Folkeoplysningsudvalget i Odsherred Kommune, Søren With, på kommunens hjemmeside.

Vi glæder os meget til første spadestik og til at få taget hul på byggeriet af en god og tidssvarende hal.

Søren With Formand for Byggeudvalget, Odsherred Kommune

Knap 5000 kvadratmeter

Projektet omfatter en ny idrætshal, der sammenbygges med den eksisterende svømmehal. Idrætshallen opføres i to niveauer og udgør samlet cirka 3.310 kvadratmeter. Idrætshallen kommer til at ligge i niveau 0 og vil indeholde håndboldbane, spring- og trampolingrav, fitnesscenter, foyerområde med reception samt omklædningsfaciliteter. I niveau 1 kommer der træningsrum, aerobic-/yogarum, spinninglokale, caféområde, anretterkøkken, omklædningsfaciliteter til svømmehallen samt klublokale.

Hertil kommer renovering og ombygning af den eksisterende og delvist brandskadede svømmehal, energioptimering af klimaskærmen, nyt ventilationsanlæg i nyt teknikrum samt udvidelse af eksisterende vandbehandlingsanlægs-teknikrum. Renoveringen/ombygningen af svømmehallen udgør cirka 1.482 kvadratmeter.

Den nye hal ventes at stå færdig i juni 2016.

Relateret indhold