Give Steel vinder pris for stærkt socialt ansvar

Brande-virksomheden løber med prisen for virksomheder med mere end 250 ansatte.
Foto: Give Steel.
Foto: Give Steel.

Om Cabi og Give Steel

  • Cabi er et nonprofit videnshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet.
  • Man arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked.
  • Give Steel ligger i Brande og beskæftiger 448 medarbejdere.

Stålspær er man eksperter i hos Give Steel – en af byggeriets største leverandører. Men man er også god til mennesker.

Det er nu ganske officielt, efter man har modtaget CSR People Prize i kategorien virksomheder med mere end 250 ansatte.

Prisen uddeles af Cabi en gang årligt, og i spil er de virksomheder, der gør en særlig indsats for, at udsatte kan få en chance på arbejdsmarkedet. Det kan eksempelvis, at de ansætter mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet, fastholder ansatte i risiko for at miste jobbet, eller forebygger nedslidning, stress eller mistrivsel.

– I juryen honorerer vi Give Steels tilgang til arbejdet med unge, der starter på arbejdslivet i stålvirksomheden. Bæredygtig ledelse er ansvar for lokalsamfundet, men det er også bæredygtigt at sikre uddannelse og fremtidens kompetencer, og her scorer Give Steel højt, siger Mette Rønnau, formand for juryen og direktør for Cabi.

Juryen har også vægtet, at virksomheden i dag har 58 ansatte, som på den ene eller den anden måde har været på kanten af arbejdsmarkedet. Ud af disse er 30 lærlinge.

CSR People Prize blev uddelt ved Cabis årskonference 2021 Bæredygtig Ledelse – Vejen til 2030, som blev afholdt virtuelt for knap 500 deltagere 24. marts 2021.

Give Steel vandt prisen for virksomheder med over 250 ansatte foran de to andre finalister Salling Group A/S og Elis Danmark.

Relateret indhold