Flere pladser til CTS-konferencer

Stor interesse har fået arrangørerne til at øge antallet af pladser på de to konferencer i henholdsvis Aarhus og København i begyndelsen af oktober.
Forhåndsinteressen for CTS-konferencen i Aarhus og København har fået arrangørerne til at øge antallet af tilhørerpladser.
Forhåndsinteressen for CTS-konferencen i Aarhus og København har fået arrangørerne til at øge antallet af tilhørerpladser.

CTS og bygningstekniske installationer er ikke normalt det, der bliver talt mest om i byggebranchen. Men interessen for CTS-Konferencen 2016 – der løber af stablen den 4. oktober i Aarhus og den 6. oktober i København – tyder på, at det er ved at ændre sig.

Over 400 deltagere har allerede tilmeldt sig, og arrangørerne har derfor været nødsaget til at øge antallet af pladser, for at alle interesserede får mulighed for at komme med.

Branchen er ved at erkende, at komplekse, tekniske installationer i dag direkte er med til at definere og præge selve bygningsdesignet.

Michael Rosleff Trend Control Systems

Ifølge Michael Rosleff, Nordic Region Sales Director hos Trend Control Systems, der er sponsor for konferencen, skyldes successen primært to ting.

– Branchen er ved at erkende, at komplekse, tekniske installationer i dag direkte er med til at definere og præge selve bygningsdesignet. Og det er i høj grad de tekniske installationer, der i sidste ende skal sikre en optimal balance af komfort, brugeroplevelse, energibesparelser, driftsmæssig fleksibilitet og totaløkonomiske fordele. Det vil givetvis være CTS og bygningstekniske installationer som område, der i fremtiden kommer til at få afgørende betydning for, hvordan branchen fastlægger samarbejdsformer, aftalegrundlag, paradigmer og processer, siger han.

Faglighed og networking

Han tilføjer, at CTS-Konferencen 2016 er hele branchens konference.

– Det er en konference, der både har et højt fagligt niveau, ideelle muligheder for networking og som henvender sig til såvel beslutningstagere som driftsfolk og teknikere. Det er branchen, der har sammensat programmet, og indlægsholderne er uden tvivl nogle af de største eksperter inden for deres respektive områder. Vi kan præsentere talere fra alle led i værdikæden – ja selv inden for den nyeste forskning, siger Michael Rosleff.

Fire talere

For at vise hvor bredt konferencens temaer dækker, har arrangørerne fået fire talere til at motivere deres indlæg.

Martin Vraa Nielsen, Henning Larsen Architects. ‘Hvorfor har CTS- og bygningsautomatik et helt særligt fokus hos Henning Larsen Architects?’

Se videoen med Martin her.

Thomas Rysgaard Jacobsen, Bygningsstyrelsen. ‘Hvorfor er det på høje tid at kigge nærmere på bl.a. aftale- og samarbejdsmodeller i byggebranchen – og ikke mindst hvorfor er AB92 utilstrækkelig som paradigme, når det gælder aflevering af komplekse installationer?’

Se videoen med Thomas her.

Ole Teisen, Sweco. ‘Hvad er commissioning egentlig, og hvordan skaber commissioning værdi?’

Se videoen med Ole her.

Steffen Petersen, Aarhus Universitet. ‘Hvordan kan vi med smart bygningsdrift gøre bygninger til et effektive energilagre, der bl.a. styres af bygningernes CTS-anlæg?’

Se videoen med Steffen her.

CTS-Konferencen afholdes den 4. oktober i Aarhus og den 6. oktober i København. Deltagelse er gratis. Klik her for program og tilmelding.

Relateret indhold