Festool varmer op til Byggeri 20

Messen byder på flere nyheder med ergonomi og arbejdsmiljø i højsædet fra den tyske producent.
Festool har også en live-scene med demonstrationer og forklaringer på standen.
Festool har også en live-scene med demonstrationer og forklaringer på standen.

Byggeri 20 i næste uge giver masser af muligheder for at fremvise og demonstrere nyheder. Således også på Festool-standen, hvor der er blevet plads til en lille live-scene.

– Vi har mange spændende ting i ærmet på både på standen og på live-scenen. Vores produktspecialist, Paw, vil blandt andet vise vores nye bordrundsav med en enestående sawstop-teknologi, der beskytter fingrene. Savklingen stopper ved kontakt i løbet af fem millisekunder, siger Rikke Geert, PR-ansvarlig for Festool Danmark.

På standen kan besøgende høre mere om Festools Sawstop-teknologi.
På standen kan besøgende høre mere om Festools Sawstop-teknologi.

Ergonomi og arbejdsmiljø i fokus

De nye værktøjer skal forebygge arbejdsskader, og den tyske producent har kvalitet, ergonomi og sikkert arbejdsmiljø i højsædet.

– Alle vores værktøjer er ergonomiske gennemtænkte. De bliver testet for at finde ud af, hvordan de ligger mest hensigtsmæssigt i hånden og knapperne tilpasses på baggrund af naturlige hånd- og fingerbevægelser. Inhalering af farlige støvpartikler er ofte et overset problem i håndværkerbranchen. En af vores topprioriteter er også at kunne arbejde støvfrit og smart på samme tid. På Byggeri 2020 kan besøgende selv teste vores støvsugere, der mindsker støvpartikler i luften og lungerne, lyder det fra Rikke Geert.

Leasing som udbredt mulighed

Ud over at få værktøjet i hånden kan messens besøgende også hører mere om Festool Business Lease, som allerede er godt udbredt i flere lande.

– Vi har stor succes med Festool Business Lease, som frigiver likviditet og mindsker behovet for kassekredit. Det er ikke en klassisk leasing, da man ikke skal levere produktet tilbage, men hvor en virksomhed for eksempel kan købe en hel maskinpark og betale en fast lav månedsydelse over tre år og derefter, med en meget lav restværdi, eje produkterne. Og der tilkommer ingen oprettelsesgebyr eller andre skjulte omkostninger. Det er et lukrativt alternativ, som vi også forklarer på live-scenen, siger Rikke Geert.

Relateret indhold