DTU-specialist er ny chef for bæredygtighed hos Rubow

Tegnestuen har ansat en ny chef for bæredygtighed, Lisbet Michaelsen, som har 30 års specialiseret erfaring på området.
Fremover skal Lisbet Michaelsen sikre tegnestuens fortsatte position blandt landets bedste, når der skal udvikles fremtidssikrede og bæredygtige byggeprojekter.
Fremover skal Lisbet Michaelsen sikre tegnestuens fortsatte position blandt landets bedste, når der skal udvikles fremtidssikrede og bæredygtige byggeprojekter.

– Lisbet bliver en nøgleperson, når vi skal realisere vores virksomhedsstrategi frem mod 2025, fortæller kreativ direktør hos Rubow arkitekter, Susanne Hansen, om ansættelsen af Lisbet Michaelsen som ny chef for bæredygtighed.

– Vores opgave er at skabe arkitektur, der imødekommer nutidens behov og på samme tid har respekt for de fremtidige generationer – til det arbejde har Lisbet den helt rigtige kombination af kritisk faglighed og brede samarbejdskompetencer, lyder det videre.

Arbejde på tværs af afdelinger

Den nye chef er uddannet akademiingeniør og har specialiseret sig indenfor bæredygtighed gennem mere end 30 år. Hun kommer fra en stilling hos DTU, hvor hun gennem 10 år har været med til at sikre, at DTU’s campusområder er blevet udviklet mere grønt og bæredygtigt.

Hos Rubow arkitekter kommer hun til at arbejde på tværs af afdelingerne og fagområderne i København og Aarhus.

Blandt andet vil hun sikre, at processer, metoder og værktøjer udvikles ensartet og værdiskabende.

Langsigtede løsninger hver gang

– Vi er nødt til at se helhedsorienteret ind i projekterne og sikre langsigtede løsninger hver gang vi bruger ressourcer i byggeriet, fortæller Lisbet Michaelsen og uddyber:

– Vi skal selvfølgelig sikre, at vi bidrager til byggeriets grønne omstilling gennem partnerskaber og udvikling af metoder og arbejdsgange. Men når alt kommer til alt, er det vigtigste, at vi får skabt bygninger, vi kan holde af, og som fungerer i hverdagen – bygninger, vi har lyst til at passe på. Det er uden sammenligning det mest bæredygtige i det lange perspektiv.

Rubow arkitekter er en del at den norske rådgivningsvirksomhed Norconsult, der med mere end 5000 ansatte er Norges største tværfaglige rådgiver med kontorer i hele verden. Norconsult er 100 % medarbejderejet.

Relateret indhold