Doorflex køber STB Snedkeri

STB Byg har valgt at sælge STB Snedkeri til Doorflex, der vil fortsætte sine aktiviteter i Jelling.
STB Snedkeri i Jelling, der per 1. maj overtages af Doorflex. Pressefoto.
STB Snedkeri i Jelling, der per 1. maj overtages af Doorflex. Pressefoto.

STB Snedkeri har gennem de seneste år afsøgt mulighederne for at videreudvikle snedkeriet, og det er resultatet af disse bestræbelser, der nu gør at snedkeriet overdrages til Doorflex.

– Vi er glade for at overdrage nøglerne til Henrik Damgaard Hansen, som gennem mere end 20 år har drevet virksomhed indenfor samme branche. Vi afleverer en sund forretning med dygtige medarbejdere, et unikt produktprogram og et godt netværk mod kunder og leverandører, og vi tror på at STB Snedkeri i det nye set up, vil få de bedste vilkår for vækst, siger Jens Winther, administrerende direktør i STB Byg.

Snedkeriet har gennem årene haft mange “nicher” fra produktion af campinghytter (1980’erne) til møbelproduktion for Jysk (1990’erne), men de seneste 15 år har snedkeriet specialiseret sig i produktion af glasskillevægge og brandelementer. Seneste produktlancering er et certificeret udvendigt træ-aluminium brandvindue.

Doorflex udvider deres repertoire

Med opkøbet af STB Snedkeri udvider Doorflex sine forretningsområder, så virksomheden ud over indvendige brandskydedøre også kan tilbyde kunderne indvendige og udvendige brandglaspartier.

– Det er en stor glæde for mig at få mulighed for at overtage STB Snedkeri, da jeg tror på, at synergien mellem de to virksomheder, giver grobund for vækst på begge områder, idet vi kan tilbyde vores kunder æstetiske løsninger, som samtidig har de myndighedsgodkendelser, som kræves i henhold til den skærpede lovgivning omkring brand, siger Henrik Damgaard Hansen, direktør i Doorflex.

Snedkeriet vil per 1. maj 2019 skifte navn til Doorflex og vil som udgangspunkt fortsætte sine aktiviteter i Jelling.

Relateret indhold