Domicil-tilbygning er færdig

JFP har afleveret 3.500 kvadratmeter DGNB Guld certificeret domiciludvidelse til PensionDanmark, der ejer bygningen, som udlejes til Moe.
Tilbygningen til domicilet er netop blevet afleveret fra entreprenøren JFP. Pressefoto.
Tilbygningen til domicilet er netop blevet afleveret fra entreprenøren JFP. Pressefoto.

Om projektet

  • – Areal: Tilbygning på 3.500 kvm. kontor.
  • – Bygherre: PensionDanmark
  • – Lejer: Moe A/S
  • – Arkitekt: Schmidt Hammer Lassen
  • – Ingeniør: Moe A/S
  • – Bygherrerådgiver: Moe A/S
  • – Entreprenør: JFP A/S
  • – Bæredygtighedscertificering: DGNB i kategorien Guld

Da Moe flyttede ind i lejemålet i Søborg tilbage i 2013, var det med en option om muligheden for at få opført en tilbygning.

I 2015 beslutte ingeniørvirksomheden at benytte sig af optionen i lejekontrakten, og i dag er en udvidelse af bygningen på ca. 3.500 kvadratmeter samt 1.100 kvadratmeter p-areal afleveret af totalentreprenøren JFP til PensionDanmark, der ejer bygningen.

– Som kommende lejer, ser vi meget frem til at tage bygningen i brug. Moe er vækstet meget de seneste år, og vi har siddet tæt på etagerne, så vi ser frem til at få flere kvadratmeter. Samarbejdet med både PensionDanmark og entreprenør JFP har fungeret godt, og da Moe har været rådgiver på alle ingeniørydelserne, ved vi, at vi får et super godt hus, som lever op til vores krav til indeklima og akustiske forhold til glæde for vores medarbejdere, siger en glad adm. direktør i MOE Christian Listov-Saabye.

Mere guld til PensionDanmark

Tilbygningen bliver DGNB-certificeret i kategorien Guld ligesom den oprindelige bygning, der er blevet udvidet med 30 procent

– Vi har været glade for at eje bygningen igennem en årrække, og vi er glade for udvidelsen med mange nye bæredygtige kvadratmetre med meget høje krav til miljørigtige kvalitetsmaterialer, indeklima og energibesparelser. Det er til gavn for lejeren og klimaet i bred forstand, og samtidig vil bygningen bidrage til at sikre vores medlemmer gode, stabile afkast i en årrække. Med udvidelsen ejer eller opfører PensionDanmark p.t. mere end 490.000 bæredygtighedscertificerede kvadratmeter, siger administrerende direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.

Relateret indhold