CTS-Konferencen 2016 slår rekord

CTS-Konferencen 2016, der afholdes den 4. oktober i Aarhus og den 6. oktober i København, melder alt udsolgt.
CTS Konferencen 2016 afholdes tirsdag i Aarhus og torsdag i København.
CTS Konferencen 2016 afholdes tirsdag i Aarhus og torsdag i København.

Talerne på CTS-Konferencen 2016

  • – Aarhus Universitet: Steffen Petersen, Civilingeniør, ph.d.
  • – Alectia: Henrik Schledermann, Chefrådgiver
  • – Bascon: Poul Erik Kusk, Projektchef
  • – Bygningsstyrelsen: Thomas Rysgaard Jacobsen, Projektleder
  • – Dominia: Zeynel Palamutcu, Bæredygtigheds- & Commissioningleder
  • – Henning Larsen Architects: Martin Vraa Nielsen, ph.d., International Consultant
  • – Schneider Electric: Peter Giliamsen, Key Account Manager
  • – Silkeborg Kommune: Lars Thygesen, Ingeniør & Faglig leder, Energi & Teknik
  • – Sweco: Ole Teisen, Chefkonsulent, Planning & Design, Building Commissioning

I 2014 nåede deltagerantallet op på lige over 400 deltagere. I år har arrangørerne fra Trend Control Systems desværre måtte lukke for tilmeldingen, da deltagerantallet ramte 540 personer.

– Det er fuldkommen overvældende, at deltagerantallet er steget med hele 35 procent i forhold til 2014. Vi har ramt langt over forventning. Og selvom vi har øget kapaciteten i år, har vi måtte oprette ventelister, siger Michael Rosleff, Nordic Region Sales Director hos Trend Control Systems.

For hele branchen

Arrangørerne har hele tiden fastholdt, at CTS-Konferencen 2016 er hele branchens konference. Og den store interesse og det høje deltagerantal synes at bekræfte, at dette virkelig er tilfældet.

Deltagerlisten tæller da også både bygherrer, developere, arkitekter, rådgivere, entreprenører og leverandører. Og alene dette faktum gør, at konferencen samtidig giver en unik mulighed for at netværke på tværs af faggrupper og finde fælles fodslag og tale fælles løsninger, hvilket ifølge Michael Rosleff er vejen frem i branchen og byggeriet generelt.

– Det bliver mere og mere tydeligt, at byggebranchen er ved at erkende, at komplekse, tekniske installationer i dag direkte er med til at definere og præge selve bygningsdesignet. Der er også ved at opstå en erkendelse af, at det i høj grad er de tekniske installationer, der i sidste ende skal sikre en optimal balance af komfort, brugeroplevelse, energibesparelser, driftsmæssig fleksibilitet og totaløkonomiske fordele. Derfor er det også nærliggende at antage, at det vil være CTS og bygningstekniske installationer som område, der i fremtiden kommer til at få afgørende betydning for, hvordan branchen fastlægger samarbejdsformer, aftalegrundlag, paradigmer og processer, fortsætter Michael Rosleff.

Interesserede kan få flere oplysninger om konferencen her, hvor der også ligger videoklip med udvalgte talere.

Dagens Byggeri er mediepartner på CTS-Konferencen 2016.

Relateret indhold