CapMan køber sig ind i Casa-projekt

Ejendomsselskabet køber 50 procent af det 30.000 kvadratmeter store Casa-projekt Trianglen.
Byggeriet af Trianglen er i fuld gang og forventes færdigt i 2019. Foto: Casa.
Byggeriet af Trianglen er i fuld gang og forventes færdigt i 2019. Foto: Casa.

Casa står for udvikling, opførelse og salg af projektet Trianglen – et ca. 30.000 kvadratmeter boligprojekt i Aarhus C. Og selvom det er tidligt i forløbet, er projektet allerede solgt videre. Det finske ejendomsselskab CapMan har overtaget halvdelen af projektet, mens resten er solgt til fem private investorer.

Casa samarbejder allerede med CapMan på flere boligprojekter i København. Det finske selskab har investeret i Casa-byggerier på Amager og i Nordhavn. Nu er Trianglen i Aarhus altså kommet med i samarbejdet. Fælles for projekterne er, at de er beliggende i tidligere erhvervsområder, som omdannes til nye byrum med moderne boliger.

– Vi er utroligt glade for at udbygge vores gode samarbejde med CapMan med Trianglen-handlen. Det er en rigtig fornuftig aftale for begge parter. Det tidlige salg trækker risiko ud af casen for sælgergruppen, og CapMan køber et rigtig godt produkt til en rimelig pris. Trianglen er i det hele taget et projekt lige efter vores filosofi, hvor et åbent og tillidsfuldt samarbejde med grundejere, investorer og leverandører skaber et resultat – et helt nyt boligområde – som alle involverede kan være både tilfredse med og stolte af, siger stifter og administrerende direktør i Casa A/S, Michael Mortensen.

Forskellige størrelser

Trianglen er en karrébebyggelse, som omfatter hele 367 boliger og seks erhvervslejemål beliggende langs Søren Frichs Vej, A. Hertzums Vej og H.C Tvenges Vej. I det store, grønne fælles gårdrum opføres fire townhouses.

Boligerne varierer i størrelse fra små studieboliger under 50 kvadratmeter til store familieboliger på op til 125 kvadratmeter. Gårdrummet etableres, så det indbyder til ophold og fællesskab. I tagplan etableres fem fælles orangerier med rig mulighed for at nyde for- og sensommer, og nogle tagplan har desuden direkte udgang til tagterrasse. Mod Søren Frichs Vej opføres en dagligvarebutik, mens der i områdets modsatte side etableres caféer.

CapMans halvdel af Trianglen-byggeriet afleveres i forsommeren 2019. Den resterende del er solgt til fem private investorer og står færdig i efteråret 2019.

Det er en rigtig fornuftig aftale for begge parter. Det tidlige salg trækker risiko ud af casen for sælgergruppen, og CapMan køber et rigtig godt produkt til en rimelig pris.

Relateret indhold