Brammer indgår stor aftale med det norske forsvar

Det norske forsvars logistikorganisation (FLO) har underskrevet en aftale med Brammer om levering af værktøj, udstyr og tøj til forsvarets afdelinger. Kontrakten har en værdi af 100 millioner kroner årligt.
Brammer skal som en del af kontrakten med det norske forsvar blandt andet levere værktøj. Pressefoto.
Brammer skal som en del af kontrakten med det norske forsvar blandt andet levere værktøj. Pressefoto.

Brammer har vundet den konkurrence, som det norske forsvar startede i februar 2016, og som omhandler værktøj. Dermed har industrileerandøren sikret sig en kontrakt på cirka 100 millioner norske kroner årligt de næste to år. Ifølge kontrakten er det muligt at forlænge aftalen med yderligere to år.

– Dette er en rigtig vigtig aftale for os. At Brammer har vundet kontrakten bekræfter, at Brammers forretningsmodel er konkurrencedygtig, både hvad angår produkter, logistik og pris, siger Jan Lauritzen, direktør i Brammer, i en pressemeddelelse.

Dette er en rigtig vigtig aftale for os. At Brammer har vundet kontrakten bekræfter, at Brammers forretningsmodel er konkurrencedygtig, både hvad angår produkter, logistik og pris.

Jan Lauritzen Direktør, Brammer

I Norge er Brammer bedst kendt som leverandør af udstyr til projekter inden for olieindustrien og den maritime sektor. Aftalen med forsvaret kommer derfor til at skabe en større balance mellem offshore og landbaserede industrier.

Petter Jansen, der er leder af Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO), er også tilfreds med aftalen.

– Vi har fået en god aftale med en professionel leverandør. Jeg føler mig tryg ved, at vi fremover kan reducere omkostningerne inden for de områder, aftalen dækker, siger Petter Jansen.

Foruden prisen har det også været vigtigt for det norske forsvar, at leverandøren havde et godt udbygget distributionsnet, som gør adgangen til værktøj og materiel let og effektiv, også i beredskabssammenhæng.

– Aftalen tager højde for forsvarets specielle behov og sikrer os forsyning af det materiel og udstyr, vi har behov for til værksteder og vedligehold, siger Petter Jansen.

Relateret indhold