Bonava bag rækkehusprojekt i Vedbæk

Søndag lancerede Bonava Danmark første del af et nyt stort svanemærket rækkehusprojekt i Vedbæk Park.
Bonava lancerer nyt rækkehusprojekt i Vedbæk. Visualisering: Danielsen Architecture.
Bonava lancerer nyt rækkehusprojekt i Vedbæk. Visualisering: Danielsen Architecture.

Bonava – der tidligere hed NCC Bolig og blev udskilt af NCC koncernen i juni – har netop lanceret rækkehusprojektet, Søhusene i Vedbæk Park.

Projektet tager udgangspunkt i den eksisterende fredskov og terrænspring, hvor boliger, legeområder, naturfitness og boldbane integreres naturligt i landskabet. Søhusene er opkaldt efter en lille sø, der ligger i den østlige del af området.

De nye boliger afspejler den tid vi er i nu.

Arkitekt Kasper Danielsen Danielsen Architecture

Rækkehusene, der er i to og tre plan, er udviklet i samarbejde med tegnestuen Danielsen Architecture.

– De nye boliger afspejler den tid vi er i nu. De skal leve op til nutidens forventninger og tendenser, men samtidig er det nødvendigt at sikre sig, at de er robuste nok i deres fysiske og æstetiske udtryk til, at de kan leve i mere end 100 år, fortæller stifter og arkitekt Kasper Danielsen fra Danielsen Architecture.

Svanemærke som strategi

Hos Bonava, der også selv står for byggeriet, er der glæde over, at salget nu er i gang. Boligudvikleren købte grunden af statens ejendomsselskab, Freja, for godt et år siden, og sideløbende med udviklingsprocessen er der foregået en lokalplansproces, der blev afsluttet i august.

– Jeg synes vi har fået skabt nogle vellykkede hjem og nabolag. Husene er tilmed svanemærkede, hvilket matcher vores strategi om at levere gode og sunde familieboliger til flere, siger Torben Modvig, administrerende direktør i Bonava Danmark.

Med Søhusene i Vedbæk Park passerer antallet af svanemærket boliger som Bonava har afleveret eller sat i salg over 400 enheder, hvilket gør virksomheden til Danmarks mest bæredygtige boligudvikler.

Relateret indhold