Arkil rykker ind i Aarhus

Store investeringer i infrastruktur, forsyning og byggeri får Arkil til at åbne et nyt kontor med omkring 150 ansatte i Aarhus.
Thomas Mørk bliver den nye afdelingschef. Foto: Pressefoto.
Thomas Mørk bliver den nye afdelingschef. Foto: Pressefoto.

Fremgangen i byggeriet i Aarhus har fået Arkil til at etablere sig i byen, skriver de i en pressemeddelelse. I starten af 2018 åbner de derfor en anlægsafdeling i Lystrup med omkring 70 ansatte.

– Vi er allerede involveret i mange projekter i byen og oplandskommunerne, men vi er overbeviste om, at der er mere at komme efter, siger Thomas Mørk, der er den nye afdelings kommende chef.

Han ser især opgaver ved kommunen, forsyningsselskaber og boligforeninger som gode muligheder, ligesom de også gerne går ind i samarbejder om erhvervs- og boligbyggerier.

Ingen nyansættelser endnu

Arkil har lige nu flere projekter i Aarhus og området omkring. Der er blandt andet forberedende arbejde på Letbanen, en bypark i Gellerup og etableringen af Bernhard Jensens Boulevard på Aarhus Ø.

Alligevel kommer den nye afdeling ikke til at medføre nyansættelser i begyndelsen. Medarbejderstaben vil i første omgang komme fra afdelingen i Randers. I løbet af året kommer staben op på 150 medarbejdere, og man vil i de kommende år ansætte flere. Randers-afdelingen vil også komme til at se flere ansættelser.

– Vi drosler på ingen måde ned i Randersområdet. Tværtimod. Her får vi nu en afdeling med fuld fokus på Randers, Favrskov, Djursland og Mariager Fjord, og vi har en klar forventning om, at vi også her skal ud at ansætte en hel del flere medarbejdere i de kommende år, siger afdelingschef Tomas Mørk.

Relateret indhold