JFP sigter efter milliarden efter rekordår

Byggefirmaet Jørgen Friis Poulsen A/S i Herning leverer rekordregnskab. Omsætningen er vokset over 30 procent, og overskuddet blev på 37 millioner kroner.
Jørgen Friis Poulsen forventer i 2015 vækst på Sjælland, hvor firmaet blandt andet har Carlsberg Byen i kikkerten. Foto: Dragør Luftfoto.
Jørgen Friis Poulsen forventer i 2015 vækst på Sjælland, hvor firmaet blandt andet har Carlsberg Byen i kikkerten. Foto: Dragør Luftfoto.

Både omsætning og indtjening er gået markant frem hos byggevirksomheden Jørgen Friis Poulsen A/S (JFP) med hovedsæde i Herning og afdeling i København. Virksomhedens netop offentliggjorte regnskab viser over 30 procents fremgang i omsætningen, der i 2014 landede på cirka 600 millioner kroner, mens overskuddet blev på 37 millioner kroner. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

– Vi har fulgt vores vækstmålsætning de seneste fire år, og målet for 2015 er at øge væksten med yderligere 150 millioner kroner og inden for to-tre år at runde den første milliard kroner i omsætning, siger CEO i JFP, Jesper Friis Poulsen.

Målet for 2015 er at øge væksten med yderligere 150 millioner kroner og inden for to-tre år at runde den første milliard kroner i omsætning.

Jesper Friis Poulsen CEO, Jørgen Friis Poulsen

Vækst på Sjælland

JFP har for nylig vundet to sygehusordrer. Det drejer sig om DNU S4 i Skejby og DNV Gødstrup ved Herning, og samtidig glæder virksomheden sig over at have fået fodfæste i København og på Sjælland, hvor man har åbnet eget kontor for to år siden. Her arbejder nu en afdelingschef og seks medarbejdere, og JFP kan allerede nu se, at der bliver brug for flere medarbejdere i løbet af 2015.

– Det er tydeligt, at vores referenceliste åbner nye døre. Helt aktuelt er vi prækvalificeret til at give tilbud på Europaskolen i Carlsberg Byen, hvor vi er en ud af fire bydende. Samtidig har vi en række andre projekter i støbeskeen, så vi forventer en rigtig god vækst også øst for Storebælt, siger Jesper Friis Poulsen.

Relateret indhold