ITW skruer op for direkte salg til byggepladser

Sammen med forhandlerne vil producenten af blandt andet NKT Fasteners og Paslode fremadrettet have større fokus på at levere produkter ude på pladserne, og på den måde tilkæmpe sig en større markedsandel af det direkte salg.
Sådan ser ITW Byg's nye messestand til Byggeri'16 ud.
Sådan ser ITW Byg's nye messestand til Byggeri'16 ud.

ITW Byg vil sammen med de godt 500 forhandlere, der fører de tre produktserier under ITW-parasollen – NKT Fasteners, Paslode og Spit – have en større markedsandel af det direkte professionelle salg til entreprenører og håndværkere ude på byggepladserne.

Blandt andet derfor har ITW lanceret ‘Byggepladsløsningen’. Konceptet handler om, at ITW stiller containere til rådighed, som forhandlerne kan levere ude hos kunderne på større opgaver.

Vi vil være den udbyder, der kan løse det moderne byggeris behov og på den måde opnå status af markedsleder.

Salgsdirektør Lars Hauthorn Vilhelmsen ITW Byg

– Umiddelbart er det naturligvis en udgift for os. Men omvendt har vi med vores cirka 6.000 varenumre et særdeles bredt sortiment, så vi kan stort set levere alt i fastgørelse til en moderne byggeplads. Og vi forventer derfor, at vi og byggemarkederne ved at tilbyde ‘Byggepladsløsningen’ vil få mulighed for et større mersalg til de professionelle entreprenører. Ved at hjælpe forhandlerne med at bringe varerne ud af butikken, hjælper vi samtidig os selv, salgsdirektør Lars Hauthorn Vilhelmsen, ITW Byg.

Samlet nordisk enhed

Koncernen har for nylig ændret strukturen, så ITWs hovedsæde i Danmark også er centrum for aktiviteterne i det øvrige Norden.

– Vi er blevet en nordisk enhed, og det betyder, at vi lettere og mere smidigt kan agere på tværs af landegrænserne. Det samme gør sig jo også gældende for mange af forhandlerkæderne. Derfor er det vores ambition at brede konceptet om ‘Byggepladsløsningen’ ud til de øvrige lande i løbet af kort tid, siger salgsdirektøren til Dagens Byggeri.

Ny stand på Byggeri’16

På Byggeri’16 er ITW Byg på plads med en ny stor stand, hvor alle kompetencer og brands er samlet under et.

Tidligere har koncernen haft to forskellige stande på messen i Fredericia for at separere mellem de forskellige brands. Men i år har ITW samlet det hele i én stor stand for alle kompetencer og produkter.

– Det er klart, at vi vil promovere vores ‘Byggepladsløsning’ – og ‘Værkstedsløsning’. I det hele taget bliver der på standen fokus på vores faglige kompetencer samt at ITW Byg er en løsningsorienteret koncern. Behovene flytter sig hele tiden. Vi vil være den udbyder, der kan løse det moderne byggeris behov og på den måde opnå status af markedsleder, fastslår Lars Hauthorn Vilhelmsen.

NKT Fasteners er et af de tre brands under ITW Byg - de to andre er Paslode og Spit.
NKT Fasteners er et af de tre brands under ITW Byg – de to andre er Paslode og Spit.
Byggepladsløsningen er ITW Byg's nye våben i kampen om øget markedsandel af det direkte salg til pladserne.
Byggepladsløsningen er ITW Byg’s nye våben i kampen om øget markedsandel af det direkte salg til pladserne.

Relateret indhold