NREP og Balder går sammen om projekt ved det gamle grønttorv

I et ligeligt partnerskab med Balder Danmark og med Sjælsø Management som byggestyrer opfører NREP over de næste år et bæredygtigt byggeri med Woods-kontorhus, et UMEUS-kollegie samt ca. 165 boliger.
Skitse over hvordan NREP og Balders fælles projekt kan komme til at se ud set fra Ingrid Mariesvej i det gamle grønttorv. Det endelige udseende ligger ikke fast.
Skitse over hvordan NREP og Balders fælles projekt kan komme til at se ud set fra Ingrid Mariesvej i det gamle grønttorv. Det endelige udseende ligger ikke fast.

Om projektet

  • Navn: Torveporten
  • Samlet areal: 35.174 kvm. + parkeringskældre.
  • Areal fordeling: 12.375 kvm. boliger, 15.074 kvm. studenterboliger, 7.725 kvm. kontor (areal)
  • Opførelsesperiode: 2021-2024

NREP og Balder har indgået et 50/50 joint venture om at udvikle over 35.000 kvadratmeter ved det tidligere grønttorv i Valby og går snarest i gang med at opføre DGNB-certificerede kontorer, kollegie og boliger på grunden.

Det bliver blandt andet to af NREPs store satsninger, der kommer til at indtage de nye bygninger, nemlig det fleksible kontorkoncept Woods og det fællesskabsorienterede kollegiekoncept UMEUS.

– Både Woods og UMEUS er udviklet på baggrund af grundige analyser af, hvad nutidens virksomheder og ansatte og nutidens studerende forventer af henholdsvis kontorfaciliteter og studenterboliger. Vi er derfor glade for at kunne levere målrettede løsninger til nutidens virksomheder og studerende – København har behov for begge dele, siger investeringsdirektør Olli Fischer fra NREP.

Han tilføjer, at man forventer af det kommende samarbejde med Sjælsø, der kommer til at varetage byggestyringen, vil optimere økonomien i projektet.

Relateret indhold