Mystisk: Kæmpe regionale forskelle på brug af pavillonbyggeri – løsningen er skræddersyet til usikre tider

I nogle regioner er pavillonbyggeri meget populært, mens det slet ikke bruges i andre, lyder det fra leverandøren Adapteo. Her er Andreas Löfgren nu udnævnt til adm. direktør, og han vil udbrede fordelene ved midlertidigt byggeri - som svar på usikre tider med corona, flygtninge og mangel på plejehjemspladser.
Andreas Löfgren har vist sit værd som interim administrerende direktør siden november 2021. Nu fortsætter han som øverst ansvarlig i pavillonleverandøren Adapteo.
Andreas Löfgren har vist sit værd som interim administrerende direktør siden november 2021. Nu fortsætter han som øverst ansvarlig i pavillonleverandøren Adapteo.

Andreas Löfgren har siden november 2021 siddet som interim administrerende direktør for Adapteo Danmark. Men nu har han og Adapteo til begges tilfredshed valgt at gøre hans position permanent. Med sig bringer han solid ledelseserfaring fra forskellige brancher og et mål om at sikre kontinuerlig udvikling med fokus på service

Mens Andreas Löfgren har været midlertidig direktør, har Adapteo Danmark oplevet en stor udvikling i forretningsvækst og markedsandel, og hans evne til at se løsninger og opnå resultater i en branche fyldt med udfordringer er en af årsagerne til, at han nu er udnævnt til administrerende direktør.

Ola Skogö, executive vice president for Adapteo i Danmark, Finland og Norge, siger:

– Andreas Löfgren’ personlige karaktertræk og lederstil kombineret med hans viste erfaring med at udvikle stærke virksomheder gennem vækst, gør ham til den ideelle kandidat til jobbet. De succeser, som den danske organisation har leveret det sidste år med Andreas Löfgren i spidsen, understreger blot, at han er den helt rette.

Adapteo havde nok at gøre med at opsætte testcentre i begyndelsen af corona-pandemien. Her TestCenter Danmark Vest i Skejby, hvor virksomheden byggede 50 pavilloner sammen på kun 3 dage.
Adapteo havde nok at gøre med at opsætte testcentre i begyndelsen af corona-pandemien. Her TestCenter Danmark Vest i Skejby, hvor virksomheden byggede 50 pavilloner sammen på kun 3 dage.

Et kæmpe potentiale

Inden Andreas Löfgren blev en del af Adapteo, har han haft flere seniorroller, blandt andet COO hos Coor Service Management Danmark, samt arbejdet som konsulent på adskillige længerevarende opgaver og i midlertidige lederroller hos velrenommerede kunder som Aarsleff, Omexom og Polygon Group.

– Det jeg ser, er en branche, som ikke har fundet sin form helt endnu. Der er mange kunder, der ikke kender nok til hvad, vi kan tilbyde. Vi skal ud at skabe behovet og dermed forretningen. Jeg tror, at markedet for fleksible bygninger ser anderledes ud, hvis man kigger på det om fem år, siger Andreas Löfgren.

Læs også: Opfører 500 midlertidige boliger på Lalandia-jord

Som en der kommer udefra, ser han en udvikling på det danske marked, der giver mange muligheder for virksomheden.

– Helt konkret ser vi hos Adapteo Danmark, at nogle regioner bruger midlertidige bygninger rigtig meget, hvor andre regioner slet ikke bruger den slags løsninger. Der er et kæmpe potentiale i de kunder, der hverken har prøvet det, har erfaring med det eller har kendskab til det, siger den nye direktør, der ser et omfattende, uudforsket potentiale i at ekspandere servicen:

– Vi er jo i en position, hvor vi kan tilbyde kunderne den fleksibilitet, de søger. De fleste gange oplever vi, at der er et behov, men at man ikke aner, hvor stort og hvor langsigtet det er – der kan vi tilbyde en fleksibilitet og komplet løsning, der giver en tryghed på kortere bane.

På et mere overordnet plan ser Andreas Löfgren, at Adapteo kan være en del af løsningen på den usikkerhed, der eksisterer i samfundet. Den nye administrerende direktør mener, at fleksible bygninger positivt kan supportere samfundet i fremtidens udfordringer.

Om der er tale om corona, midlertidige flygtninge, mangel på plejehjemspladser eller noget helt fjerde, så ser han i høj grad pavillonløsninger som en del af løsningen.

Relateret indhold