Malermester kan skaffe kundepris på 25.000 kroner

Danske Malermestre kårer igen i år 'Prisen for godt malerarbejde'. Direktør Ole Draborg opfordrer sine medlemmer til at være proaktive i at få kunderne til at byde ind.
Foto: Colourbox.
Foto: Colourbox.

Det er ikke ofte, at en håndværker efter veludført arbejde kan sige til kunden, at arbejdet er så flot, at kunden bør indstille sin bolig til en pris på 25.000 kroner. Men det er lige netop, hvad der sker hos Danske Malermestre.

Har hjemmet fået nye farver, så kan man indsende billeder ind til Danske Malermestre og dermed deltage i konkurrencen. Det flotteste og farverige malearbejde i et privat hjem bliver igen år belønnet med ‘Prisen for godt malearbejde’ på de 25.000 kroner:

– Vores medlemmer kan bruge prisen i deres markedsføring i det omfang, at de har lavet et godt stykke arbejde. Så kan de sammen med kunden tage en række fotos og indstille arbejdet til konkurrencen, forklarer direktør Ole Draborg til Dagens Byggeri.

For kedeligt

Formålet er først og fremmest at sætte fokus på, at malermestrene er specialister i at finde spændende løsninger i farvesætningen for en bolig:

– Der er en tendens til, at danskerne maler deres hjem i brækkede hvide nuancer, men malermestre er uddannet til at rådgive om farvesammensætning i et hjem. Erfaringerne fra sidste års konkurrence, hvor prisen blev vundet i Præstø, er gode og giver meget omtale. Hos Danske Malermestre har vi fokus på farver og på et godt samarbejde mellem kunde og den professionelle malermester. Det kan være alt fra farvesætning af et helt hus til brug af nye materialer eller en markant brug af en farve i et enkelt rum, der betyder, at man er i betragtning til prisen. Vi vil åbne forbrugernes øjne for, at maleren er ekspert på sit felt og kan rådgive om såvel farver som materialer, slutter Ole Draborg.

Relateret indhold