Branchedagene sigter mod en bedre bundlinje

Udviklingschef Jørn Jensen, Dansk Byggeri. Foto: Ricky John Molloy.
Udviklingschef Jørn Jensen, Dansk Byggeri. Foto: Ricky John Molloy.

Når Dansk Byggeris Branchedage senere i denne uge for første gang løber af stablen, bliver der stillet skarpt på, hvordan bygge- og anlægsbranchen kan ruste sig til fremtiden.

I Taastrup onsdag og i Aarhus dagen efter får virksomhederne indsigt i at bruge en række værktøjer, som alle har én ting for øje: En bedre bundlinje.

Hele dagen vil der være fokus på, hvordan din virksomhed skaber en bedre bundlinje. Den kan opnås på mange måder. Blandt andet ved at have at godt blik for, hvilke muligheder banker, revisorer og forsikringsselskaber kan tilbyde dig. Men bundlinjen kan også forbedres ved hjælp af bedre kundepleje og nye markedsmuligheder samt udvikling af arbejdsprocesser. Og endelig kan uddannelse og udvikling af medarbejderne være en vigtig brik til en bedre økonomi.

Alt på en halv dag

Alle disse emner vil der blive holdt indlæg om i løbet af formiddagen fra kl 9 til 12.30, og om eftermiddagen fra 13 til 16.30 vil det samme program blive gentaget.

Så på en halv dag kan du nå at få det hele med og undervejs besøge de stande, der har mest interesse for dig. Her kan du mødes ansigt til ansigt med blandt andet banker, revisorer og Dansk Byggeris egne konsulenter. Du kan for eksempel også få en snak med energivejledere om, hvordan byggeriet omstiller sig fra sort til grøn energi, eller du kan fra CRM-Byggefakta høre, hvordan du bedst prioriterer dine ressourcer til næste år.

Arrangementet er gratis inklusiv mad og drikke for Dansk Byggeris medlemmer og koster 500 kroner for ikke-medlemmer. Få mere at vide på Dansk byggeris hjemmeside.

Relateret indhold